Počasí dnes7 °C, zítra4 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Ve florbalovém městském derby byly opět lepší hráčky SK, neděle však přinesla prohry

Poslední hrací víkend kalendářního roku svedl v krátkém čase podruhé dohromady prvoligové rivalky z Jihlavy. I tentokrát byly úspěšnější hráčky SK, které předčily FBŠ poměrem 11:2. Nedělní zápasy nepřinesly radost ani jednomu z těchto týmů. SK podlehl Šitbořicím, FBŠ schytala nevídaný debakl od Brna.

SK Jihlava - FBŠ Jihlava 11:2 (4:0, 3:2, 4:0)

Branky: Mácová 2, Pavlicová 2, Rozehnalová 2, Fidrmucová, Běhounková, Sedláčková, Syslová, Svobodová - Jandová, Trávníková.

Přestože se jednalo o střetnutí tabulkových sousedek, na hřišti to patrné moc nebylo. Domácí SK svého soka výtazně přestřílel a už po první třetině bylo jasno, že bude brát všechny body. Během druhé třetiny bylo k vidění dočasné vzepětí FBŠ, výsledek to ovlivnit ale už nemohlo. Zápas dospěl v poklidném, až pomalém tempu k jednoznačnému výsledku.  

SK Jihlava - PRAMOS Šitbořice FbC Aligators  6:8 (1:1, 3:6, 2:1)

Branky: Pavlicová 2, Sedláčková 2, Bednářová, Rychlá - Jahodová K. 2 Jahodová M. 2, Pražáková, Martincová, Slezáková, Manová. 

O den později čekalo Jihlavanky podstatně těžší utkání. Po první třetině bylo skóre vyrovnané, avšak v druhém dějství postihl domácí velký výpadek, během kterého soupeřky ze Šitbořic zatížily konto SK hned šesti trefami. Ve třetí třetině se hra opět opticky vyrovnala, ale Aligátorky si skóre celkem bez problému pohlídaly.

itelligence Bulldogs Brno - FBŠ Jihlava 20:0 (5:0, 5:0, 10:0)

Branky: Honcová 3, Žáková 3, Domonkosová 3, Štěrbová 2, Detková 2, Dostálová 2, Obrovská, Zamazalová, Ďurišová, Némethová, Pevná.

To nejhorší na konec kalendářního roku. Souboj prvního s posledním připomínal vraždění neviňátek. Jihlavanky nastoupily v improvizované sestavě, která nedokázala čelit rozjetému soupeři, který utěšeně navyšoval svůj náskok. V prvních dvou třetinách padlo po pěti brankách, všechny do jihlavské sítě. A celých deset v třetině závěrečné.

Foto FBŠ Jihlava

Štítky Brno, Jihlava, SK Jihlava, FBŠ Jihlava, Šitbořice, Bulldogs Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ve florbalovém městském derby byly opět lepší hráčky SK, neděle však přinesla prohry | Ostatní sporty | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.