Počasí dnes15 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Baseballový klub Ježci Jihlava slaví úspěchy i mimo sezonu. Mladíci obhájili prvenství ve Winter League

Mladí baseballisté z Jihlavy zaznamenali další velký úspěch, když dokázali v Pardubicích obhájit loňské vítězství na finálovém turnaji zimní baseballové ligy WinterLeague.

Zimní liga WinterLeague je sérií zimních halových baseballových turnajů, do které se s velkým zájmem zapojují týmy z celé republiky. A zatímco loňské vítězství jihlavského týmu bylo velkým překvapením, letos se již řadil mezi favority.

Finálového turnaje v Pardubicích se kromě Ježků Jihlava zúčastnily týmy Orlice Choceň, Kostelce nad Orlicí, Eagles Praha a pořádající klub Waynes Pardubice. Ježci všechny týmy přesvědčivě porazili a se čtyřmi vítězstvími jednoznačně ovládli celý turnaj.

„Vítězství v turnaji jsme vybojovali především výbornou obranou, kdy jsme soupeřům neumožňovali postup po metách a tím i možnost skórovat. Přestože jsou výsledky v mládežnickém sportu vždy až vedlejším kritériem, ukazují nám, že námi zvolená cesta při budování nového sportovního klubu byla správná,“ shodují se trenéři baseballového klubu.

Baseball, který bude součástí Olympijských her v Tokiu, už není v Česku neznámým sportem. Počet dětí věnující se baseballu rok od roku velice roste a tento trend je patrný i v Jihlavě. V příštím roce bude za Baseballový klub Ježci Jihlava startovat již šest týmů různých věkových kategorií.

Autoři | Foto Ježci Jihlava

Štítky Jihlava, Pardubice, Orlice Choceň, olympijské hry, Praha, baseballový tým, Kostelec nad Orlicí, Česko, Tokio

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Baseballový klub Ježci Jihlava slaví úspěchy i mimo sezonu. Mladíci obhájili prvenství ve Winter League | Ostatní sporty | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.