Počasí dnes16 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Další jihlavské hokejbalové derby. V sobotu po obědě se střetne rezerva SK Jihlava s Flyers

Sedmé kolo Moravské hokejbalové ligy si pro jihlavské fajnšmekry tohoto sportu přichystalo lákavé menu. V tradičním souboji městských rivalů proti sobě v sobotu ve 14 hodin nastoupí Flyers Jihlava proti béčku SK.

Držitel posledních čtyřech "moravských" titulů SK Jihlava B neměl úplně přesvědčivý vstup do soutěže, rozpaky vzbudil zejména výbuch v Hodoníně. V posledních zápasech však zabral, dostal se do patřičných obrátek a díky zlepšených výkonům a býsledků je zpátky tam, kam poslední sezóny patřil - na špičce tabulky. Aktuálně rezervě SK patří druhá příčka za dosud suverénními Malenovicemi.

Flyers Jihlava se úvod Moravské hokejbalové ligy nevydařil vůbec, po třech prohrách okupovali dno soutěže. Následná série tří výher je ale katapultovala do středu tabulky s nevelkou ztrátou na přední příčky. Tým v typických oranžových dresech nově zlákal do svého kádru i posily z juniorského týmu Dukly.

Tradiční městské derby má pořadovou číslovku 19. Historické statistiky mluví pro SK (14:4). Poslední derby se uskutečnilo v září, kdy rezerva SK zvítězila 7:2. Podaří se Flyers, pyšnící se dobrou formou, vylepšit nepříznivou bilanci se svým rivalem? Na vítězství v derby čekají tři a půl roku. 

Utkání začíná v sobotu 11. listopadu ve 14 hodin na hokejbalovém hřišti v ulici Plukovníka Švece. 

Foto Ladislav Jonák

Štítky Philadelphia Flyers, SK Jihlava, HC Dukla Jihlava, Hodonín

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Další jihlavské hokejbalové derby. V sobotu po obědě se střetne rezerva SK Jihlava s Flyers | Ostatní sporty | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.