Počasí dnes7 °C, zítra4 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

O víkendu se v Jihlavě koná Orion Cup, největší hokejbalový turnaj v kraji

Dlouhodobé hokejbalové soutěže jsou už v Jihlavě pro tento ročník dohrány, o to víc je prostoru pro jednorázové turnaje. O tomto víkendu (4. - 5. června) se tak na hokejbalovém hřišti pod autobusovým nádražím uskuteční Orion cup, tradiční a největší turnaj na Vysočině.

Letos se úspěšný Orion Cup koná už pošestnácté. Účastní se ho celkem devět týmů rozdělených do dvou základních skupin. Skupina A se odehraje v sobotu dopoledne (od 10 hodin), po obědě na ní naváže skupina B (od 13 hodin). Vyřazovací část turnaje na naplánována na neděli, začíná v 10:30.

Ve skupině A se představí nejúspěšnější tým turnajové historie Rybníkáři, pozici se jim bude snažit ztížit Helenín, Spitky a nováček Nulová šance. Ve skupině B na sebe narazí loňští vítězové Dlouhoprsťáci, dále týmy Canada, Vrťas #39, Vatikán B a premiérovou účast si odbydou také Juniors.   

O kvalitu předváděného hokejbalu bude postaráno velmi dobře. Tak jako každý rok budou totiž v akci k vidění jak ligoví hokejbalisté SK Jihlava, tak několik hokejistů HC Dukla Jihlava, nebo jiných, jak českých, tak zahraničních týmů. 

Nadcházející víkend ale bude nejen o napínavých sportovních zážitcích a dobré zábavě. Součástí turnaje je i charatitvní sbírka, jejíž výtěžek poputuje do MŠ Demlova.  

Po celou dobu turnaje bude zajištěno občerstvení v místním bufetu, vstupné je dobrovolné.

 

Foto SK Jihlava | Zdroj SK Jihlava

Štítky Jihlava, Kraj Vysočina, Kanada, HC Dukla Jihlava, SK Jihlava, Vatikán, Helenín

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

O víkendu se v Jihlavě koná Orion Cup, největší hokejbalový turnaj v kraji | Ostatní sporty | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.