Počasí dnes15 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Udrží Vysočina Gladiators stoprocentní bilanci? Dnes čeká americké fotbalisty soupeř ze Zlína

Po přesvědčivých výhrách nad Teplicemi a Šumperkem v minulých dvou týdnech čeká na Vysočinu Gladiators letošní druhý domácí zápas. V souboji o druhou příčku přivítají v sobotu 28. května od 17 hodin celek Zlín Golems.

Tři touchdowny Vojtěcha Mašity, přesná ruka quarterbacka Ondřeje Pavlase nebo neprostupná obrana Gladiátorů. To je jenom několik faktorů, které z předpokládaného vyrovnaného souboje o druhé místo nakonec udělaly hru kočky s myší. Vysočina Gladiators o minulém víkendu vyloupila Šumperk výsledkem 45:8 a potvrzuje velký letošní progres. Po třech kolech má tým z Vysočiny plný počet výher a významně  pošilhává po finálovém souboji 4. ligy.

Sobotní soupeř Zlín Golems má jen o jednu výhru méně, naposledy opanoval utkání s East Bohemia Bucks poměrem 38:6. Půjde tak o přímý souboj o druhou příčku tabulky. Přestože se tyto dva celky ještě nikdy nepotkali, za mírného favorita zápasu můžeme považovat, vzhledem k průběhu dosavadního ročníku 4. ligy, domácí Vysočinu Gladiators.     

Tento tým mohou fanoušci podpořit dnes od 17 hodin přímo v areálu hřiště Na Soupách. Pokud se zatím dostatetečně neorientuje v pravidelch amerického fotbalu, u vstupu dostane jejich tištěnou verzi. Zápasem bude navíc opět provázet zkušený moderátor, který okomentuje dění na hřišti. Občerstvení zajištěno na tribuně, vstupné zdarma.  

   

Foto Vysočina Gladiators

Štítky Vysočina Gladiators, Zlín, Šumperk, Teplice, Kraj Vysočina

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Udrží Vysočina Gladiators stoprocentní bilanci? Dnes čeká americké fotbalisty soupeř ze Zlína | Ostatní sporty | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.