Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Ostatní sporty

ANKETA: Na Vysočině jsou půjčovny lyží ve skiareálech i u obchodů. Trendem je výpůjčka na celou sezonu

Na Vysočině fungují půjčovny lyží ve skiareálech i v obchodech se sportovním zbožím. Zájem o ně v zimní sezoně stoupá o víkendech, když nasněží a mrzne nebo před školními prázdninami. Častými návštěvníky jsou rodiče, kteří si půjčují komplety pro...

Věřím, že naše štafeta uspěje, říká před dnešním prvním závodem MS v biatlonu starosta Michal Šmarda

Mistrovství světa v biatlonu je bezpochyby sportovní akcí roku a možná i desetiletí na Vysočině. Dnes večer zazní první startovní výstřel, krerý odstartuje závod smíšených štafet. Stihlo město připravit vše tak, jak plánovalo? Budou turisté jen...

Do startu MS v biatlonu zbývají hodiny. Myslete na své bezpečí a reflexní prvky, nabádá policie fanoušky

Už ve středu 7. února startuje dlouho očekávané MS v biatlonu, které hostí novoměstská Vysočina arena. Velkým tématem bude například parkování návštěvníků. To bude možné pouze na vyhrazených parkovacích plochách.

Změna plánů v Novém Městě. Silný vítr zrušil dnešní tréninky před začátkem MS biatlonistů

Dva dny před začátkem komplikuje počasí mistrovství světa biatlonistů v Novém Městě na Moravě. Silný vítr zrušil veškeré dnešní tréninky. Organizátoři toho využili k doplnění sněhu na tratě. Informoval o tom tiskový šéf šampionátu Tomáš Hermann.

Biatlonové šílenství startuje. Do začátku mistrovství světa v Novém Městě na Moravě zbývají jen dny

Markéta Davidová a Michal Krčmář. To jsou jména dvou největších nadějí českého týmu, která mají na blížícím se biatlonovém mistrovství světa v Novém Městě na Moravě šanci na medaile. Nebudou ale jedinými českými závodníky na startu.

Fantastický Kubelík. V dresu Atletiky Jihlava vyhrál 200 metrů na Czech Indoor Gala v rekordním čase

Skvělý vstup do sezony zaznamenal na mezinárodním mítinku Czech Indoor Gala jednadvacetiletý sprinter z Třeště Eduard Kubelík závodící v dresu Atletiky Jihlava. Vyhrál skvěle obsazený závod na 200 metrů.

Na biatlonové mistrovství v Novém Městě na Moravě se chystá policie i nemocnice

Na pořádek a bezpečnost únorového biatlonového mistrovství světa bude v Novém Městě na Moravě na Žďársku dohlížet 220 policistů. Na dvoutýdenní sportovní akci se připravuje i novoměstská nemocnice, posílí urgentní příjem a na několik dnů omezí...

Rally Dakar letos začala pro Prokopa hrůzostrašně. Nakonec slaví rekordní páté místo

Rekordní páté místo v letošní Rally Dakar zajel Martin Prokop z Jihlavy. Jedná se nejen o maximum jezdce, ale také o historicky nejlepší výsledek českého závodníka v kategorii automobilů.

Prokop se na Dakaru umravnil a etapu před koncem drží nejlepší pozici českého jezdce v historii

„Bylo to o tom se umravnit,“ okomentoval předposlední etapu letošní Rally Dakar po dojezdu jihlavský závodník Martin Prokop. Náročná trať, na které si vylámali zuby mnozí soupeři, ho posunula na páté místo v pořadí automobilů.

ANKETA: Návštěvníci biatlonového MS v Novém Městě budou nocovat i v karavanech. Hotely už jsou z většiny obsazené

Na biatlonové mistrovství světa v Novém Městě na Moravě jsou už hodně obsazené hotely, penziony a apartmány i v širším okolí města, ubytování se dá najít spíš v soukromých domech. Zbylá místa se podle informačního centra zaplňují. Přijet se dá...

Ostatní sporty | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.