Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Pístovské mokřady letos nabízí nejen offroad závody, ale i neokoukanou zábavu

PR článek

Letošní Pístovské mokřady (21.-22. září) budou ve znamení legrace a adrenalinu. Svou nezapomenutelnou show představí kaskadéři při svém Destruction Derby, adrenalinový bude i pohled na spoře oděné dívky při sobotním běhu tůněmi a na zážitky bohatý bude i klasický nedělní Jožin z bažin.

Do vod jeho obří tůně plné bahna totiž skočí autobus Karosa plný lidí. A účastníky tohoto „zájezdu“ se můžete stát i vy. Stačí dát like facebookové stránce Pístovské mokřady, sdílet událost a v příspěvku na facebooku správně odpovědět, kolik má autobus zvaný „kočár Hugo“ míst k sezení. Nápovědu najdete ve videopozvánce nebo na jihlavském Masarykově náměstí, kde „kočár Hugo“ stojí.

Hlavní náplní Hugo Pístovských mokřadů ale bezesporu zůstávají mezinárodní závody v offroad trialu. Dva dny se budou rvát o stupně vítězů ti nejlepší řidiči z celé Evropy. Svou účastí nás poctí třeba Sergio Mirallas Garcia ze Španělska, který je čerstvým vicemistrem Evropy. Znovu tak uvidíte špičkové stroje včetně několika prototypů na hranici a někdy i za hranicí fyzikálních zákonů.

Zmiňovaný Jožin z Bažin bude znovu pro auta i pro diváky. Ten nejlepší získá 5 tisíc na ruku. Vítězka ženského trialu pak dostane barevnou laserovou tiskárnu s wifi. Zažijete i závody kočárků, výstavu veteránů nebo legendárních vozů Jeep. Děti se mohou těšit třeba na offroad vláček, skákací trampolíny nebo autodrom.

Třešničkou na tomto obřím offroadovém dortu pak bude běh hlavního pořadatele a generálního partnera v dětských plínkách. Bahnitou tůň se totiž pokusí pokořit kočárkama. Více na stránkách akce www.pistovskemokrady.cz

 

 

Štítky Pístovské mokřady, offroad, Evropa, Facebook, Jeep, Španělsko

Pístovské mokřady letos nabízí nejen offroad závody, ale i neokoukanou zábavu | Ostatní sporty | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.