Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Populární motoristická akce se blíží. Pístovské mokřady tentokrát jako mezinárodní mistrovství v offroadu

Pístovské mokřady opět povýšily. Po loňském velmi úspěšném propojení s Mistrovstvím České republiky se tradiční akce letos rozroste o Majstrovstva Slovenskej republiky v offroad triale. To vše s bohatým doprovodným programem o víkendu 16. až 17. září.

Offroad akce na pomoc přírodě Pístovské mokřady se po spojení s Mistrovstvím České republiky v offroad trialu rozrostla o Majstrovstvo Slovenskej republiky v offroad triale. Z Pístovských mokřadů se tak stane mezinárodní mistrovství v offroad trialu. Na akci tak budou k vidění nejlepší stroje i řidiči z několika zemí (Česká republika, Slovensko, Maďarsko, Bělorusko, Albánie apod.) včetně několika mistrů Evropy.

Největším tahákem letošních soutěží budou kromě zmíněných posádek projížďky v obojživelném voze Lada Niva. Veleúspěšnou soutěž Jožin z bažin pak budou moct letos obsolvovat nejen auta, ale tentokrát i diváci "po svých". Vítěz získá pět tisíc a titul "Divácký Jožin z bažin". Pro tuto příležitost se doporučuje vzít si s sebou náhradní oblečení - k dispozici budou sprchy s teplou vodou. I pro děti se připravuje několik novinek - třeba skákací hrad ve tvaru obřího teréňáku. Více o bohatém programu ZDE.

Pokud si chcete užít super víkend plný zábavy, vidět spoustu špičkových aut a jezdců v tom nejdrsnějším terénu, bahno létající všemi směry a výkony na hranici fyzikálních zákonů, pak nemůžete v sobotu 16. a v neděli 17. září na akci „Pístovské mokřady – podzim 2017“ chybět. Organizátoři se již těší.

Foto Dalibor Mašek | Zdroj Pístovské mokřady

Štítky Česko, Slovensko, Evropa, Bělorusko, Maďarsko, Albánie, Lada 2131

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Populární motoristická akce se blíží. Pístovské mokřady tentokrát jako mezinárodní mistrovství v offroadu | Ostatní sporty | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.