Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jihlavské florbalistky vstupují do prvoligového osmifinále, o víkendu se utkají s Třincem

Rozhodující fáze prvoligového ročníku je tady. Jihlavské florbalistky, které se v dlouhodobé části umístily na sedmém místě, se v osmifinále play-off utkají s Třincem. První zápas je naplánován na sobotu 9. března, hned o den později je na programu odveta v hale SK Jihlava.

Hráčky SK Jihlava vstupují do vyřazovací části z průměrného sedmého místa, závěr základní části se jim moc nepovedl. Po lednové výhře s Rtyní v Podkrkonoší následovaly vysoké prohry se Vsetínem, Třincem, Brnem, Šitbořicemi a znovu Brnem. Náladu si Jihlavanky spravily výhrou ve Světlé nad Sázavou, kde duel ovládly poměrem 11:6.

Osmifinálové soupeřky z Třince zakončily základní část východní skupiny první ligy na třetím místě, s SK Jihlava mají v letošním ročníku výrazně lepší bilanci, slavily po výsledcích 11:7, 12:8 a 9:2. Play-off je ale jiná soutěž a tým z Vysočiny nemá v sérii co ztratit.

První zápas se v sobotu 9. března odehraje v Třinci, hned druhý den se hraje odveta na palubovce haly SK Jihlava. Duel začíná v neděli v 15:30 a domácí hráčky se budou chtít spolehnout na publikum, které je požene v vítězství.   

 

Foto SK Jihlava

Štítky SK Jihlava, florbal, ženy, první liga, play-off, Třinec, osmifinále, florbalista, Brno, Vsetín, Rtyně v Podkrkonoší, Světlá nad Sázavou

Jihlavské florbalistky vstupují do prvoligového osmifinále, o víkendu se utkají s Třincem | Ostatní sporty | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.