Počasí dnes7 °C, zítra4 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

O víkendu se v Jihlavě koná Vrťas Cup, největší hokejbalový turnaj v republice

Jihlava zažije ve druhém únorovém víkendu (9. a 10. února) velký hokejbalový svátek. V krajském městě bude totiž probíhat mezinárodní turnaj - II. ročník Vrťas CUPu. Jedná se o největší největší jednorázový turnaj v české republice.

Tradiční hokejbalové město bude od 9. do 10. února hostit mezinárodní turnaj. Do Jihlavy dorazí týmy z Kladna, Vsetína, Prahy, Brna, Bratislavy, Pardubic a Přibyslavic. Kromě nich se doma představí také místní A a B-tým mužů. Hrát se bude o putovní pohár – Vrťas CUP. Předchozí ročník ovládla rezerva SK Jihlava.

Hokejbaloví fanoušci se mohou těšit na celkem 25 zápasů. V nich se každý z týmů představí minimálně pětkrát. Turnaj odstartuje v sobotu v 9:00 hod. a slavnostní vyhlášení proběhne o den později v 16:00 hod.

Týmy jsou rozděleny do dvou základních skupin. Nejlepší dva výběry po základní části postoupí rovnou do semifinále, celky na druhých a třetích místech se utkají ve čtvrtfinále. Na zbylé tři týmy místa čeká pouze skupina o umístění.

Klíčovými partnery celé akce se staly pivovary Bernard, Ježek, město Jihlava a sportovní klub SK.

„Děkujeme všem našim partnerům, že nám svoji podporou umožnili uspořádat takovou velkou akci. Věřím, že si všichni fanoušci přijdou na své. Očekáváme velkou návštěvnost a především atraktivní turnaj, na kterém se ani jeden z jihlavských celků nebude chtít ztratit,“ nechal se slyšet předseda jihlavského hokejbalového oddílu Libor Doležal.

Skupina Bernard: SK Jihlava „“B“, J.V.S.K. Slza Přibyslavice, HBC Draci Kladno, HC Kert Park Praha “B“, HBC Autosklo H.A.K. Pardubice "C"

Skupina Ježek: SK Jihlava “A“, Bratislava, HBK Bulldogs Brno, HBK Vsetín

 

Foto SK Jihlava | Zdroj SK Jihlava

Štítky SK Jihlava, hokejbal, Vrťas Cup, turnaj, Jihlava, Česko, Praha, Bratislava, Brno, Pivovar Bernard, Pardubice, Kladno, Vsetín

O víkendu se v Jihlavě koná Vrťas Cup, největší hokejbalový turnaj v republice | Ostatní sporty | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.