Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Dukla je v krizi. Dnešní porážka s Havířovem je již čtvrtou v řadě

Jihlavským hokejistům se nedaří. Ve středečním 12. kole podlehli doma Havířovu 1:3 a zaznamenali tak čtvrtou porážku v řadě. Nelichotivé je také postavení v tabulce, Dukle patří v prvoligovém pelotonu desátá příčka.

Do vyrovnaného utkání vstoupila lépe Dukla, která se ujala vedení v deváté minutě vedení po šťastné trefě Daniela Koláře, který propasíroval puk k první tyči. Havířov však za půl minuty srovnal, když se k individuální akci nedechl Radek Veselý a svoje sólo zakončil povedeným blafákem - 1:1.

Hosté ze Slezka přidali ve druhé třetině další dva góly. Nejprve se v polovině utkání po situaci dva na jednoho prosadil Petr Fridrich, poté v poslední minutě prostřední periody ztrestal chybu v rozehrávce Jakub Kotala - 1:3.

Ve třetí třetině vyvinula Dukla snahu o korekci výsledku, vyzněla však do ztracena. Havířov své vedení v klidu uhlídal a odváží si cenné tři body. Zato v Jihlavě mají nad čím přemýšlet.

HC Dukla Jihlava - HC Residomo Havířov 1:3 (1:1, 0:2, 0:0)

Branky a nahrávky: 9. Kolář (Machala, Harkabus) – 11. R. Veselý (L. Rutar), 31. Fridrich (R. Veselý), 40. Kotala (Bednář). 

Rozhodčí: Jechoutek, Vrba – Kotlík, Zídek. Diváci: 1147.

Jihlava: Brož – Půža, Pohl, Piegl, Holý, Kolář, Černohorský, Staněk – Anděl, Skořepa, Pekr – Fronk, Poletín, Čachotský – Harkabus, Zeman, Machala – Machač, Pochobradský, Matýs.

Havířov: Stezka – Chroboček, Matai, Rašner, Mrowiec, Malina, Rutar, Kachyňa – Maruna, Seman, Bambula – Bednář, Veselý, Kotala – Žiak, Cihlář, Danielčál – Fridrich, Baláž, Pořízek.

Foto Facebook / HC Dukla Jihlava

Štítky Dukla Jihlava, Havířov, první liga, hokej, HC Dukla Jihlava, HC AZ Havířov 2010, Radek Veselý, Daniel Kolář, Petr Fridrich, Jakub Kotala

Dukla je v krizi. Dnešní porážka s Havířovem je již čtvrtou v řadě | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.