Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Jihlavská Dukla v Ostravě neuspěla. Herně vyrovnaný zápas získala Poruba

Hokejisté z Jihlavy po dobrých výkonech v minulých kolech zavítali na led ostravské Poruby, která poněkud překvapivě vévodí prvoligové tabulce. Utkání dlouho vládli oba brankáři. Tím šťastnějším byl nakonec Frederik Foltán, díky jehož famóznímu výkonu odjíždí Dukla z Ostravy nakonec s prázdnou.

První třetina byla sice plná pěkného hokeje, střel a bruslení, ale branek se ostravští diváci nedočkali. V té druhé pak byla Poruba výrazně efektivnější a stačila jí jedna přesná střela kapitána Zdeňka z předbrankového prostoru.

Velké jihlavské šance gólem neskončily. Ve třetí třetině se Dukla dlouho pokoušela o vyrovnání. Branka ovšem opět přišla na druhé straně, kdy krásnou akcí na jeden dotek využil přesilovku Poruby Sikora.

 Jihlavští hokejisté se prosadili až v poslední minutě při hře bez brankáře. Ve zbylých 17 sekundách pak měli ještě další šanci na vyrovnání, ale skvěle chytající Foltán prodloužení nepřipustil.  Poruba tak zůstává ve vedení, naopak Dukla klesla na osmou příčku prvoligové tabulky.

HC RT TORAX Poruba - HC Dukla Jihlava 2:1

Rozhodčí: Barek, Cabák – Bartek, Dohnal

Branky a nahrávky: 25. Zdeněk (Sikora), 52. Sikora (Svačina, Husák) – 60. Čachotský (Skořepa)

HC RT TORAX Poruba 2011: Foltán (Kůdela) – Husák, Slavík, Urbanec, Dluhoš, Pastor, Bodák, Šendera – Sikora (A), Zdeněk (C), Svačina – Nejezchleb, T. Jáchym, Kanko – J. Káňa (A), Hudeček, Gřeš – Obdržálek, M. Hlinka, Špaček.

HC Dukla Jihlava: Lundström (Jan Brož) – Staněk, J. Pohl, Půža, J. Holý, Mareš, D. Kolář, Piegl – Jiránek (A), A. Zeman, Pekr – Harkabus, Čachotský (A), D. Čermák – Anděl, Poletín, Fronk – Lichanec, Skořepa (C), Chlubna.

Foto HC Dukla Jihlava / Facebook

Štítky hokej, HC Dukla, HC Poruba, HC RT Torax Poruba, FK Dukla Praha, HC Vítkovice Ridera, FC Vysočina Jihlava, HC Dukla Jihlava, Joseph Pohl, Jan Brož

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jihlavská Dukla v Ostravě neuspěla. Herně vyrovnaný zápas získala Poruba | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.