Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Dukla po dvou porážkách zabrala, po samostatných nájezdech udolala Litoměřice

Herně to zase nebylo úplně přesvědčivé, ale na výhru do stačilo, aspoň tu dvoubodovou. Dukla v 5. kole čelila Litoměřicím a vyrovnaný souboj musely rozhodnout až samostatné nájezdy. Výhru 2:1 ukořistil jihlavský tým a setrvává na šestém místě tabulky.

Po první třetině, která byla doprovázena značnými chybami z obou stran, šly oba týmy do kabin za stavu 1:1. Jako první šli do vedení hosté, když se trefil už ve 3. minutě Radim Šalda. Na 1:1, snižoval až 14 vteřin do konce třetiny Robin Staněk střelou z modré čáry, která se za záda Škorpíka odrazila od jednoho z beků od brusle.

Druhá třetina nám sice nabídla větší střeleckou aktivitu ze strany domácích, ale ke gólu stejně nedošlo ani na jedné straně. Třetí část zápasu nám toho také moc nepřinesla. Oba mančafty se dnes spíše trápily v koncovce a podepsalo se to na vývoji utkání a oba týmy se chystaly po třetí části na prodloužení.

Prodloužení nám nabídlo gólovou šanci Jana Holého, který se však z mezikruží střelou z první neprosadil. Hosté měli potom ve zbytku prodloužení přesilovou hru, ale ta také ke gólu nepřispěla a nás čekaly samostatné nájezdy, ve kterých byli úspěšnější domácí díky nájezdu Adama Zemana.

HC Dukla Jihlava - HC Stadion LItoměřice 2:1 po sam. nájezdech (1:1, 0:0, 0:0 - 0:0)

Branky a nahrávky: 20. Staněk (Pohl), rozh. náj. Zeman – 3. Šalda (Vitouch, M. Kadlec). 

Rozhodčí: Čech, Maršálek – Novák, Král´. Diváci: 1064.

Jihlava: Lundström – Staněk, Pohl, Půža, Holý, Mareš, Kolář, Piegl – Anděl, Zeman, Pekr (C) – Poletín, Čachotský (A), Lichanec – Fronk, Davídek, Jiránek (A) – Harkabus, Čermák, Chlubna.

Litoměřice: Škorpík – Marcel (A), Kukla, Pavlas (C), Mlčák, Šalda, Strejček, Dajčar, R. Procházka – Voženílek (A), Korkiakoski, Kangas – Štohanzl, Střondala, Svoboda – Jánský, Grim, Vitouch – M. Kadlec, Kropáček, D. Sklenář.

Foto Facebook / HC Dukla Jihlava | Zdroj HC Dukla Jihlava

Štítky Dukla Jihlava, Litoměřice, první liga, hokej, HC Dukla Jihlava, prodloužení, HC Stadion Litoměřice, Radim Šalda, Adam Zeman, Jan Holý

Dukla po dvou porážkách zabrala, po samostatných nájezdech udolala Litoměřice | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.