Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Dukla v rámci Fans Day představila dresy pro novou prvoligovou sezónu, ta začíná za týden

Přesně týden do startu nového ročníku prvoligové hokejové soutěže se hráči Dukly Jihlava setkali se svými fanoušky v rámci tradiční akce Fans Day. Hlavní část spočívala v představení dresů pro novou sezónu a autogramiáda hráčů, nicméně středeční program na Horáckém zimním stadionu byl skutečně nabitý.

Nechat si načepovat pivo od opory Lukáše Anděla? Nebo si koupit týmovou kšiltovku od letní posily Michala Poletína? To a mnohem více bylo možné absolvovat ve středu odpoledne v rámci Fans Day na Horáckém zimním stadionu, tradiční akci Dukly Jihlavy pro fanoušky.

Pro hráče vítané zpestření před blížícím se začátkem sezóny, pro příznivce Dukly jedinečná možnost vidět hráče A-týmu i jinak než ve výstroji na ledě. A podle všeho si to všichni moc užili. „Jako prodavač balonků bych se uživil,“ smál se například střelec Matěj Pekr, který je společně s Adamem Zemanem distribuoval nejměnším fanouškům.

Od sedmnácti hodin přišla hlavní část Fans Day, a to pokřtění týmového plakátu s představením nových dresů. Kmotry byly primátorka města Jihlavy Karolína Koubová, dlouholetý bývalý masér Dukly Pavel Křížek a samozřejmě jednatel Dukly Bedřich Ščerban. Lehce po sedmnácté hodině se objevili na pódiu dva hráči dorostu, Matyáš Sapík a Václav Vranka, aby představili nové dresy pro sezonu. Letos byl zvolen zcela odlišný design oproti designům z předchozích dvou sezon.

Pokračovalo se představením A-týmu Dukly Jihlava. Po něm se dostalo na další vrchol celé akce – autogramiádu A-týmu na nový týmový plakát. Pro nejednoho příznivce červenožlutých barev šlo o vítaný suvenýr, zvláště když byla možnost si jej od celého týmu hned podepsat. 

Po příjemném dni s fanoušky však musí hráči zpátky do reality. Hned ve čtvrtek 5. září je čeká generálka na novou sezónu, na Horáckém zimním stadionu od 17:30 přivítají extraligové Pardubice.

 

 

Foto HC Dukla Jihlava | Zdroj HC Dukla Jihlava

Štítky Dukla Jihlava, Fans Day, dresy, představení, HC Dukla Jihlava, zimní stadion, Michal Poletín, Matěj Pekr, Adam Zeman, Karolína Koubová, Bedřich Ščerban, Pavel Křížek

Dukla v rámci Fans Day představila dresy pro novou prvoligovou sezónu, ta začíná za týden | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.