Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Dukla nastoupí proti reprezentačnímu výběru! Modelové utkání je naplánováno na čtvrtek

Den poté, co Dukla Jihlava ve svém třetím přípravném zápase porazila Prostějov vysoko 6:0, se rozhodlo o podobě dalšího, velmi zajímavého utkání. Hned ve čtvrtek 15. srpna totiž červenožlutý klub nastoupí proti seniorskému reprezentačnímu týmu, který se v Jihlavě sešel na letní tréninkový kemp.

Mezi sedm přípravných zápasů Dukly před novou sezonou se vměstná jeden modelový mač. Hokejová reprezentace, která je na kempu v Jihlavě, si domluvila modelový zápas právě proti jihlavskému A-týmu. Utkání se odehraje na Horáckém zimním stadionu v Jihlavě ve čtvrtek 15. srpna od 16:30.

Vstupné je zdarma a návštěvníci si rozhodně přijdou na své. Hrát se bude totiž na 4x20 minut, přičemž Česká republika sestaví dva týmy.

Přijďte se podívat na jihlavské odchovance v národním týmu Davida Ritticha, Jakuba Škarka, Adama Musila, Pavla Kousala a samozřejmě také na Lukáše Anděla, který jinak hraje v Jihlavě a podruhé v kariéře nastoupí proti Dukle!

Foto Facebook / HC Dukla Jihlava | Zdroj HC Dukla Jihlava

Štítky Dukla Jihlava, hokej, příprava, reprezentace, Jihlava, HC Dukla Jihlava, Prostějov, David Rittich, Česko, Adam Musil

Dukla nastoupí proti reprezentačnímu výběru! Modelové utkání je naplánováno na čtvrtek | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.