Počasí dnes9 °C, zítra8 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Reprezentační kemp proběhne v srpnu v Jihlavě, do týmu byl povolán i Duklák Lukáš Anděl

Letní přípravný kemp, který se zaměřuje na mladé hráče s potenciálem pro národní hokejové mužstvo, se letos v polovině srpna uskuteční v Jihlavě. Do širšího kádru se dostal i hráč Dukly Lukáš Anděl.

Loni hostil soustředění Přerov, letos se budou vybraní hokejisté chystat v Jihlavě, kde se adepti národního týmu připravovali už před čtyřmi lety. Bylo to v době, kdy elitní výběr přebíral hlavní trenér Vladimír Vůjtek. Letošní kemp startuje v neděli 11. srpna, končí v pátek 16. srpna.

Hlavní kouč Miloš Říha nominoval celkem 37 hráčů – tři brankáře, 16 obránců a 18 útočníků. Jde převážně o mladé naděje s potenciálem do budoucna, starty za národní tým dospělých si připsalo pouze čtrnáct hokejistů.

„Oslovili jsme mladší hráče, které již nějakou dobu v jejich klubech sledujeme a odvádějí dobrou práci. Vzhledem k počtu se budeme připravovat dvoufázově ve skupinách, na čtvrtek jsme v Jihlavě naplánovali i modelované utkání," uvedl Říha. Kemp začne v neděli 11. srpna odpoledním tréninkem.

Foto hcdukla.cz | Zdroj hokej.cz

Štítky hokej, reprezentace, Lukáš Anděl, kemp, Jihlava, HC Dukla Jihlava, Miloš Říha, HC Zubr Přerov, Vladimír Vůjtek

Reprezentační kemp proběhne v srpnu v Jihlavě, do týmu byl povolán i Duklák Lukáš Anděl | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.