Počasí dnes6 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Jihlavská Dukla podlehla Vsetínu i napotřetí. První ligu však vede o jedenáct bodů

Se Vsetínem to jihlavské Dukle letos nejde. S Valachy prohrála i třetí zápas sezony, tentokrát poměrem 2:3. Nijak to výsadní postaveni Dukly neohrozilo, prvoligovou soutěž vede před dnešním přemožitelem o jedenáct bodů.

V šlágru 42. kola byl vždy o krok napřed vsetínský celek. Ten byl po první třetinu aktivnějším týmem a vytěžil z toho vedoucí gól, v 9. minutě se z hranice brankoviště prosadil Ondřej Kopta. Za 85 sekund přišlo poněkud překvapivé srovnání z hole Michala Hlinky, který z úhlu nachytal Šelepněva. Vsetín byl stále ale o jeden krok napřed, v čase 15:00 vrátil hostům vedení Michal Hryciow povedenou ránou nad Lundströmovu lapačku - 1:2..

Ve druhé třetině oba týmy vsítily po jednom gólu, v oslabení prosadil Ondřej Slováček, který využil chybně jihlavské rozehrávky. Dukla ale neskládala zbraně, převzala aktivitu a z přesilové hry ve 38. minutě vytěžila kontaktní gól z hole Matěje Pekra, který doklepl vyraženou Andělovu střelu.

I přes několik šancí Dukly ve třetí třetině a větší střeleckou aktivitu (47 - 20) se skóre již neměnilo a Vsetín bral i třetí výhru ve vzájemném zápase, tentokrát poměrem 3:2.

HC Dukla Jihlava - HC ROBE Vsetín 2:3 (1:2, 1:1, 0:0)

Branky a nahrávky: 10. M. Hlinka (Werbik, Mareš), 38. Pekr (Anděl, Skořepa) – 9. Kopta (Pitule, Frolo), 15. Hryciow (Kucharczyk), 21. Slováček.

Rozhodčí: Dědek, Ondráček – Zedník, Komínek. Diváci: 2 705.

HC Dukla Jihlava: Lundström (Brož) – J. Pohl, J. Holý, Štebih (A), Půža, Štindl, Mareš – Anděl, Skořepa (C), Pekr  Klíma, Čachotský, Zeman – Harkabus, M. Hlinka, Werbik – Hrníčko, Osmík, T. Havránek.

VHK ROBE Vsetín: Šelepněv (Gába) – Mikuš, Hryciow, Slováček (A), Teper, Frolo, Holomek (C), Jenáček - Karafiát, Kucharczyk (A), Rác – Jonák, Pechanec, Rob – Kopta, Pitule, Theoret – Vávra, Šilhavý, Vítek.

Foto Facebook: HC Dukla Jihlava

Štítky HC Dukla, VHK Robe Vsetín, hokej, zápas, FK Dukla Praha, VHK Vsetín, Ondřej Kopta, Michal Hlinka, Ondřej Slováček, HC Dukla Jihlava, Joseph Pohl

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jihlavská Dukla podlehla Vsetínu i napotřetí. První ligu však vede o jedenáct bodů | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.