Počasí dnes7 °C, zítra4 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Dukla po dvou porážkách zabrala, v Benátkách nad Jizerou vyhrála 4:1

Hokejisté Dukly si po dvou porážkách připisují plný bodový zisk. V Benátkách nad Jizerou sice inkasovali jako první, ale čtyřmi brankami dokázali zvrátit utkání ve svůj prospěch. Vítězstvím 4:1 se po neúplném 13. kole vrací na sedmou pozici v tabulce.

Po bezbrankové první třetině, ve které měli maličko více ze hry hosté, se ve druhé části jako první prosadily Benátky zásluhou rány Dominika Lakatoše na zadní tyč. Jejich vedení ale vydrželo jen do 29. minuty, kdy Dukla vyrovnala přesilovkovou trefou benátecké legendy Josefa Skořepy a poté otočila stav díky Matěji Pekrovi, kterého bezchybně našel Pohl.

Do třetí třetiny tak šli Jihlavští poprvé v sezoně venku s vedením a náskok nejenže udrželi, ale ještě navýšili. Uklidnění na hole přinesl gól Lukáše Anděla z mezikruží a v poslední minutě se po backahandové kličce krásně trefil Nicolas Werbik. Dukla tak zvítězila na ledě liberecké farmy 4:1.

HC Benátky nad Jizerou - HC Dukla Jihlava 1:4 (0:0, 1:2, 0:2)

Branky a nahrávky: 22. Lakatoš (D. Špaček) – 29. Skořepa (Pekr, Anděl), 34. Pekr (J. Pohl, Kajínek), 45. Anděl (J. Pohl, Pekr), 60. Werbik.

Rozhodčí: Jechoutek, Souček – Coubal, Votrubec. Diváci: 225.

HC Benátky nad Jizerou: Schwarz (Žajdlík) – Niko, Kunst, Jan Bednář, Husa, T. Hanousek, Maier, Aubrecht – Psota, J. Mikyska, Bittner – Lakatoš, Chrtek, D. Špaček – Braid, Šír, Průžek – Wiencek, Burda, Žemba.

HC Dukla Jihlava: Brož (Lundström) – Kajínek, J. Pohl, Suchánek, Půža, Mareš, Štebih, Vála – Čachotský, Werbik, Zeman – Pekr, Skořepa, Anděl – Jiránek, Osmík, Harkabus – D. Čermák, T. Havránek, Hrníčko.

Foto www.hcdukla.cz

Štítky Dukla Jihlava, Benátky nad Jizerou, hokej, první liga, FK Dukla Praha, HC Benátky nad Jizerou, Joseph Pohl, Dominik Lakatoš, Josef Skořepa, Nicolas Werbik, HC Dukla Jihlava, Jan Bednář

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dukla po dvou porážkách zabrala, v Benátkách nad Jizerou vyhrála 4:1 | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.