Počasí dnes7 °C, zítra4 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jihlavští hokejisté pomůžou ročnímu Štěpánkovi. Od narození má ochrnutou pravou polovinu těla

Hokejový klub HC Dukla Jihlava se rozhodl udělat dobrý skutek. Hráči, realizační tým a vedení klubu finančně podpoří léčbu ročního Štěpánka, ke kterému osud nebyl zatím moc přívětivý. Je totiž od narození postižený na pravou polovinu těla a jeho léčba, která zahrnuje Vojtovu metodu, lázně a další procedury, stojí jeho rodinu nemalé peníze.

Příběh malého Štěpánka popisuje patron akce Vlastimil Dostálek. „Kromě radostných zpráv jsou i ty nepříjemné. Příběh malého Štěpánka trošku znám. S kluky v kabině i s celou organizací Dukly Jihlava jsme se dohodli, že mu trošku pomůžeme. Při porodu totiž prodělal mozkovou příhodu a je ochrnutý na pravou stranu těla. Díky rodině a investic do cvičení se mu dala pravá noha do pohybu, ale pravou ruku má stále nehybnou. Lázně a procedury jsou ale pro rodinu hodně finančně náročné. Proto Štěpánka podpoříme, aby mohl absolvovat další lázně, další Vojtovu metodu, ať je jeho ruka v co nejlepším stavu a může fungovat jako normální člověk,“ sděluje jihlavský útočník.

Dobrý skutek jihlavského hokejového klubu samozřejmě velmi potěšila rodiče malého Štěpánka. „Touto cestou bychom chtěli poděkovat klubu HC Dukla Jihlava za velkou podporu při léčbě našeho syna. Z celého srdce děkujeme a přejeme spoustu sportovních úspěchů. Děkujeme, ať žije Dukla!“ říkají rodiče dojatým hlasem.

Vybrané peníze budou prostřednictvím šeku předána rodině přímo na ledové ploše, a to před středečním zápasem s Třebíčí, který startuje v 17:30.

Foto HC Dukla Jihlava

Štítky HC Dukla, hokej, pomoc, Štěpán, peníze, léčba, HC Dukla Jihlava, rodina, Vlastimil Dostálek, SK Horácká Slavia Třebíč

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jihlavští hokejisté pomůžou ročnímu Štěpánkovi. Od narození má ochrnutou pravou polovinu těla | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.