Počasí dnes7 °C, zítra4 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Hokejová Dukla doma zase nadělovala, další sedmičku si odvezla Kadaň

Můj dům, můj hrad. Přesně tak vypadají výkony a výsledky Dukly Jihlava v domácím prostředí. Zatímco na venkovních hřištích mužstvo z Vysočiny zatím strádá, svoje fanoušky na Horáckém zimním stadionu podruhé v jednom týdnu obšťastnila sedmigólovou výhrou. Tentokrát si výsledek 7:0 odváží Kadaň.

Dukla měla znatelnou převahu už v první třetině, v té však z několika slibných šancí dokázala využít jen jednu. V 15. minutě se u levého mantinelu prosmýkl Anděl a narýsoval přihrávku na Matěje Pekra, který otevřel skóre. 

Zvýšit náskok domácích mohl po obrátce Anděl z trestného střílení, Kuchař však jeho záměr vystihl. O chvíli později se však červenožlutí znovu radovali, když dobré práce Čermáka využil na brankovišti Michal Hlinka. Ve 29. minutě to bylo už o tři góly, Pekr šikovně zakončil mezi kadaňské betony. Hodně povedenou druhou třetinu korunoval ve 38. minutě Tomáš Harkabus, který pohotově využil Hlinkou vyhrané vhazování.

Pátý gól padl opět po souhře druhého útoku. Skořepa vybojoval puk, Pekr ještě oslovil Lukáše Anděla, který se před odkrytou brankou nemýlil. Půtucet v 55. minutě završil Vlastimil Dostálek, který zužitkoval chytrého pasu Čachotského. Nebohého Kuchaře pokořil ještě jednou, když ukončil další vytrvalý tlak v útočném pásmu.

HC Dukla Jihlava - HC Trhači Kadaň 7:0 (1:0, 3:0, 3:0)

Branky a nahrávky: 14. Pekr (Anděl, J. Pohl), 24. M. Hlinka (D. Čermák), 29. Pekr (Skořepa), 38. Harkabus (M. Hlinka), 49. Anděl (Pekr, Skořepa), 55. Dostálek (Čachotský), 59. Dostálek (Kajínek)

Rozhodčí: Barek, Pilný – Kreuzer, Polonyi. Diváci: 1455.

HC Dukla Jihlava: Brož (Lundström) – Kajínek (A), J. Pohl, Suchánek, D. Váňa, Štindl, Půža – Dostálek, Zeman, Čachotský (C) – Anděl, Skořepa (A), Pekr – Harkabus, Osmík, Hrníčko – D. Čermák, M. Hlinka.SK Trhači

Kadaň: Kuchař (Štěpánek) – Kadeřávek, Szathmáry (A), Janeba, Grebeňuk, Kachyňa, Popela, Novák, Rindoš – Klíma, Kůs (C), Wágner – Helt, Říha, J. Müller (A) – Rezek, Tupý, Řehoř – J. Svoboda.

 

 

    

Foto Facebook / HC Dukla Jihlava

Štítky Dukla Jihlava, Kadaň, první liga, výhra, HC Dukla Jihlava, Sportovní klub Kadaň, anděl, Michal Hlinka, Kraj Vysočina, Vlastimil Dostálek, Tomáš Harkabus, Joseph Pohl, Johannes Peter Müller

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hokejová Dukla doma zase nadělovala, další sedmičku si odvezla Kadaň | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.