Počasí dnes6 °C, zítra8 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Premiérový zápas doma, první výhra. Hokejová Dukla rozdrtila České Budějovice 7:0!

Reparát za nepovedený zápas v Přerově vyšel Dukle Jihlava na výbornou. Ve šlágru druhého kola Chance ligy porazili hokejisté z Vysočiny po velmi dobrém výkonu rivala z Českých Budějovic výsledkem 7:0.

Domácí začali velice dobře a i když první šanci spálili a poté šli do oslabení, ve 4. minutě udeřili. Skořepa posunul na rozjetého Lukáše Anděla, který zacílil přesně. Druhý gól padl po výborné kombinaci Chlubny a do odkryté branky mířícího Michala Hlinky. 

Do tříbrankového náskoku poslal Duklu Matěj Pekr, který krátce po přestávce vypáli tvrdě od mantinelu a překvapil tím Strmeně v brance Budějovic. Během druhého dějství se do nebezpečných situací dostali i hosté, ale na debutujícího Lundströma v brance Jihlavy nevyzráli.

Třetí třetina se změnila v hotovou ódu na radost v podání červenožlutých. Druhou přesilovkovou branku vstřelil ve 42. minutě z mězikruží Lukáš Anděl. Dokonce na hattrick si troufnul Matěj Pekr, který svoji střeleckou formu potvrdil v 52. minutě při přesilovce hostů, kteří to zkoušeli bez brankáře, a v 54. minutě, kdy puk uklidil mezi brankářovy betony. Totální destrukci Jihočechů potvrdil závěrečným gólem Martin Osmík.

HC Dukla Jihlava - HC Motor České Budějovice 7:0 (2:0, 1:0, 4:0) 

Branky a nahrávky: 5. Anděl (Skořepa, Kajínek), 14. M. Hlinka (Chlubna), 21. Pekr (Suchánek), 42. Anděl (Pekr, Suchánek), 52. Pekr (Anděl), 54. Pekr (Anděl), 57. Osmík (J. Pohl, Hrníčko)

Rozhodčí: Doležal, Grech – Zídek, Šimán

Diváci: 3896.

HC Dukla Jihlava: Lundström (Brož) – J. Pohl, Kajínek, Půža, Suchánek, Štebih, Štindl, Mareš – Dostálek, Zeman, Čachotský – Anděl, Skořepa, Pekr – Harkabus, Osmík, Jiránek – Chlubna, M. Hlinka, Hrníčko.ČEZ Motor České Budějovice: Strmeň (42. Da. Svoboda II) – Kutlák, Fillman, Pýcha, Pavlin, Vydarený, Plášil – M. Novák, Gilbert, Endál – Čermák, Bradley, Šimánek – Beránek, R. Přikryl, Z. Doležal – Heřman, Doktor, Babka.

HC Motor České Budějovice: Strmeň (42. Da. Svoboda II) – Kutlák, Fillman, Pýcha, Pavlin, Vydarený, Plášil – M. Novák, Gilbert, Endál – Čermák, Bradley, Šimánek – Beránek, R. Přikryl, Z. Doležal – Heřman, Doktor, Babka.

 

Foto Facebook: HC Dukla Jihlava

Štítky HC Dukla Jihlava, HC Motor České Budějovice, zápas, výhra, hokej, SK Dynamo České Budějovice, FK Dukla Praha, Matěj Pekr, FC Vysočina Jihlava, 1. česká hokejová liga, HC Zubr Přerov, Michal Hlinka, Martin Osmík, Madeta Motor České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Premiérový zápas doma, první výhra. Hokejová Dukla rozdrtila České Budějovice 7:0! | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.