Počasí dnes6 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Dukla Jihlava začala s letní přípravou, trenérům se v pondělí hlásilo devatenáct hráčů

V pondělí 21. května nastoupili hráči Dukly Jihlava k první fázi letní přípravy na nadcházející prvoligovou sezónu. Po změnách v hráčském kádru se na prvním tréninku hlásilo devatenáct hráčů.

Prvních šest týdnů náročné letní přípravy stráví hráči převážně v posilovně. Cross-tréninky vede kondiční trenér Miroslav Skála. Jeho dávky poprvé polykali:

Obránci: Jan Pohl, Jakub Suchánek, Václav Půža, David Váňa, Miha Štebih (try-out), Matěj Vála, Lukáš Mareš, Petr Veleba (všichni z juniorky), Ladislav Pospíchal (rehabilitace)

Útočníci: Lukáš Anděl, Tomáš Čachotský, Tomáš Jiránek, Josef Skořepa, Adam Zeman, Matěj Pekr, David Čermák, Vlastimil Dostálek, Tomáš Harkabus (try-out), Martin Osmík (try-out).

Obránce David Kajínek a útočník Michal Hlinka se k týmu připojí později, zatím se připravují individuálně.

Jednatel Dukly Bedřich Ščerban se vyjádřil k dalším hráčským změnám. „Štebih, Osmík a Harkabus jsou u nás na try-out. Když Osmík a Harkabus uspějí, přebíráme jejich smlouvy. Se Štebihem jednáme,“ uvedl.

V týmu už dále nepokračuje Petr Šidlík. „Jeho agent požádal o uvolnění ze smlouvy s tím, že hráč chce působit jinde. Vše je ještě v jednání,“ upřesňuje Ščerban. Obranným řadám bude chybět i Nor Nicolai Bryhnisveen, jenž měl s Duklou smlouvu ještě na rok, ale po dohodě byla rozvázána.

 

Zdroj HC Dukla Jihlava

Štítky HC Dukla Jihlava, Tomáš Harkabus, Martin Osmík, Bedřich Ščerban, Miha Štebih, Jakub Suchánek, Miroslav Skála, Jan Pohl, Lukáš Mareš, Tomáš Čachotský

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dukla Jihlava začala s letní přípravou, trenérům se v pondělí hlásilo devatenáct hráčů | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.