Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Slušný výsledek před baráží, Dukla vysoko porazila Mladou Boleslav

Dukla Jihlava si dnešním vítězstvím nad Mladou Boleslaví zajistila konečné třinácté místo v extraligové tabulce. I když je od minulého utkání jasné, že se barážovým bojům nevyhne, může výsledek 4:0 pozitivně zapůsobit na psychiku.

Dukla musela brzy do oslabení, ale právě během něj udeřila. Rozehrávku hostí narušil Josef Skořepa a přesně umístěnou střelou poslal Jihlavany do vedení. I nadále byli domácí nebezpečnější, Anděl však ve vyložené šanci nepřehodil Kraftův beton a ani Žálčík nadvakrát úspěšný nebyl.

Pouze do boční sítě mířil ve druhé třetině domácí Rabbit, na druhé straně nastřelil Valský tyč Voldenovy branky. 29. minuta přinesla další červenožlutou radost - po akci Lukáše Žálčíka se k puku dostal Anděl a svému spoluhráči ještě jednou nabil - 2:0. 

O tom, že dneska všechny budou zůstanou na Vysočině, bylo zřejmé ve 42. minutě. Diviš předložil Petru Strakovi, který mladoboleslavskou síť rozvlnil potřetí. Čestný úspěcho hostí mohl zaznamenat Pacovský, proti byl však vynikající Volden. Pečeť na jihlavské vítězství vystavil Erik de la Rose, který si povyskočil pro vyhozený puk a okamžitě o tyč upravil na 4:0.

HC Dukla Jihlava - BK Mladá Boleslav 4:0 (1:0, 1:0, 2:0)

 

Branky a nahrávky: 9. Skořepa, 29. Žálčík (Anděl), 42. Straka (Diviš, de la Rose), 48. de la Rose.

Rozhodčí: Sýkora, Hejduk – Rampír, Klouček. Diváci: 1 018.

HC Dukla Jihlava: Volden (Kořenář) – Šidlík, de la Rose, Bryhnisveen, Stříteský, D. Váňa, Kajínek (A) – Anděl, Skořepa (C), Straka – Jiránek, Rys, D. Čermák – Půža, F. Seman, Žálčík – Diviš (A), Hamill, Rabbit.

BK Mladá Boleslav: Krofta (Groh) – Kotvan, Kurka, Dlapa, Eminger, Bernad, J. Říha – Orsava (C), Nahodil (A), Valský (A) – Pacovský, Klepiš, Lenc – L. Volf, Urban, Pabiška.

Foto Facebook HC Dukla Jihlava

Štítky HC Dukla Jihlava, BK Mladá Boleslav, Petr Straka, Rabbit, Josef Skořepa, Erik de la Rose, Kraj Vysočina

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Slušný výsledek před baráží, Dukla vysoko porazila Mladou Boleslav | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.