Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Dukla podlehla nejtěsnějším rozdílem Litvínovu, její účast v baráži je už jistá

To, co se po několik týdnů zdálo jako pravděpodobné, je po pátečním zápase Dukly Jihlavy s Litvínovem jisté. Domácí prohrou 0:1 se tým z Vysočiny odsoudil k baráži, ve které bude hájit svoji extraligovou příslušnost.

Druhou půli šestikolového play-out načala Dukla domácím zápasem s Litvínovem. Vstoupila do něj opravdu aktivně, ale nakonec musel Škarek lovit puk ze sítě jako první. V 38. minutě využil přesilovku hostující obránce Sörvik. Ač se Dukla snažila, několik dobrých šancí měl například Erik de la Rose, ale neproměnil je. Dukla nedala gól Vervě již dvě utkání a vzhledem k výhře Chomutova v Mladé Boleslavi je jasné, že Dukla se připojí k Litvínovu a půjde do baráže po prohře 0:1.

HC Dukla Jihlava - HC Verva Litvínov 0:1 (0:0, 0:1, 0:0)

 

Branky a nahrávky: 38. Sörvik (F. Lukeš, Jurčík).

Rozhodčí: Kika, Kubičík – Hlavatý, Hanzlík. Diváci: 2 148.

HC Dukla Jihlava: Škarek (Kořenář) – Šidlík, de la Rose, Bryhnisveen, Stříteský, D. Váňa, Kajínek (A), Půža – Anděl, Skořepa (C), Straka – Jiránek, Rys, D. Čermák – F. Seman, R. Hubáček, Žálčík – Diviš (A), Hamill, Rabbit.

HC Verva Litvínov: Kantor (Petrásek) – Šesták, Sörvik, Baránek, Čutta, Frolo, Z. Sklenička, L. Doudera – F. Lukeš, J. Mikúš, J. Černý (A) – Trávníček (C), Řehoř, Marek Růžička – Jurčík, J. Šimeček, Jícha – Matoušek, M. Hanzl, Jánský.

 

Foto Facebook HC Dukla Jihlava

Štítky HC Dukla Jihlava, HC Verva Litvínov, baráž, Kraj Vysočina, Piráti Chomutov, Erik de la Rose, BK Mladá Boleslav, Rabbit, Marek Růžička

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dukla podlehla nejtěsnějším rozdílem Litvínovu, její účast v baráži je už jistá | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.