Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Naděje stále žije. Dukla po výhře nad Chomutovem prozatím baráž odmítla

Hokejisté Dukly Jihlava se nevzdávají. V poměrně nepříznivé situaci v tabulce zabojovali a dokázali ve druhém kole play-out na svém ledě porazit Chomutov poměrem 3:1. Na pozici, která zajišťuje extraligu i pro další sezónu, ztrácí tým z Vysočiny devět bodů.

Druhé utkání ve skupině play-out zahájila Dukla o poznání aktivněji a vůbec k ničemu soupeře nepouštěla. Brankové mlčení se jí ale podařilo prolomit až v 15. minutě, kdy se opět po přihrávce Hamilla prosadil Rabbit.

Hra se následně úplně obrátila, i přesto mohla Jihlava vést o dvě branky, jenže Čachotský nedotáhl trestné střílení do gólového stavu. V polovině zápasu tak přišla odpověď, za hosty ve 31. minutě dorovnával Jakub Chrpa.

Dukla překlopila utkání na svou stranu až ve třetině třetí, během čtyř minut se prosadil Josef Skořepa a Tomáš Jiránek. Více už se toho nestalo a Dukla ještě může bojovat o záchranu v play-out, Chomutov porazila 3:1.

HC Dukla Jihlava - Piráti Chomutov 3:1 (1:0, 0:1, 2:0)

 

Branky a nahrávky: 15. Rabbit (Hamill, Diviš), 42. Skořepa, 46. Jiránek (de la Rose, Čachotský) – 31. Chrpa (Vantuch).

Rozhodčí: Kubičík, Pavlovič – Hynek, Pešek. Diváci: 2 768.

HC Dukla Jihlava: Kořenář (Volden) – Suchánek, Stříteský, Šidlík, de la Rose, D. Váňa, Kajínek, Půža – Jiránek, Zeman, Čachotský (C) – Anděl, Skořepa (A), Straka – F. Seman, R. Hubáček, Žálčík – Diviš (A), Hamill, Rabbit.

Piráti Chomutov: Š. Lukeš (Tadeáš Dvořák) – Dietz, Flemming, Knot, Valach, Trefný, Slovák, Grman – Sklenář, V. Růžička (A), Skokan – Koblasa, Smejkal, Šťovíček – Poletín, Huml (C), J. Havel – Chrpa, Vantuch, Lauko.

Foto Facebook HC Dukla Jihlava | Zdroj HC Dukla Jihlava

Štítky HC Dukla Jihlava, Piráti Chomutov, Kraj Vysočina, Rabbit, Jakub Chrpa, Tomáš Jiránek, Josef Skořepa, Vlastimil Růžička

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Naděje stále žije. Dukla po výhře nad Chomutovem prozatím baráž odmítla | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.