Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Zase to nevyšlo. Dukla prohrála s Libercem i čtvrtý zápas sezóny, tentokrát 1:2

Dva zápasy ve dvou dnech se stejným soupeřem. Tato nezvyklá kombinace hokejistům Dukly Jihlava štěstí nepřinesla. Jak v pondělí, tak v úterý totiž tým z Vysočiny podlehl v Liberci. Druhé utkání bylo o něco vyrovnanější, domácí zvítězili 2:1.

Ani dneska se Dukla nevyvarovala rychlé první branky. Hned v 1. minutě si zblokovanou střelu našel Tyler Redenbach a přesně zamířil nad Škarkovu vyrážečku. Liberečtí si i nadále tvořili šance, největší asi Filippi, který orazítkoval horní tyčku. Jihlava se příliš neprosazovala, nejnebezpečnější byla Čachotského jedovka, se kterou si poradil Will.

Ve druhé třetině měli hosté skvělou příležitost vyrovnat. Ve dvojnásobné přesilovce ještě úspěšní nebyli, ale v pokračující výhodě se přece jen mohli zaradovat po svižné střele Zacha Hamilla na zadní tyč - 1:1. Strhnout vedení zpět na stranu Tygrů mohl Kvapil, ale trefil břevno, poté ho vychytal Škarek.

V prvních minutách třetího dějství promarnili své nájezdy jihlavští Straka a Jiránek a podobně jako včera na to jejich tým doplatil. Ve 50. minutě totiž na modré napřáhl Martin Ševc a prostřelil vše, co mu stálo v cestě - 2:1. Dukle nepomohlo ani závěrečně power play, a tak z dvojzápasového tripu se vrací zpět na Vysočinu s nulou.

Bílí Tygři Liberec - HC Dukla Jihlava 2:1 (1:0, 0:1, 1:0)

 

Branky a nahrávky: 2. Redenbach (M. Kvapil), 50. Ševc (Šmíd, Filippi) – 30. Hamill (Stříteský).

Rozhodčí: Šír, Pražák – Barvíř, Zavřel. Diváci: 4 929.

Bílí Tygři Liberec: Will (Janus) – Pyrochta, Ševc (C), Kolmann, Šmíd (A), Jánošík, Derner – Jašek, P. Jelínek (A), L. Krenželok – Bulíř, Redenbach, M. Kvapil – Bakoš, Filippi, Lakatoš – J. Stránský, Bližňák, Ordoš.

HC Dukla Jihlava: Škarek (Kořenář) – Šidlík, Stříteský, de la Rose, Suchánek, Bryhnisveen, J. Zdráhal – Čachotský (C), Zeman, F. Seman – Straka, Skořepa (A), Jiránek – Rabbit, Hamill, Anděl – Žálčík, R. Hubáček, Diviš (A).

 

Foto Facebook HC Dukla Jihlava

Štítky HC Dukla Jihlava, Bílí Tygři Liberec, Kraj Vysočina, Tyler Redenbach, Zach Hamill, Martin Ševc, Rabbit, Ludvík Bohumil Kašpar

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zase to nevyšlo. Dukla prohrála s Libercem i čtvrtý zápas sezóny, tentokrát 1:2 | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.