Počasí dnes7 °C, zítra4 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Po posvícení přišel střelecký půst. Dukla Jihlava doma podlehla Liberci 0:2

Hokejisté Dukly Jihlava nenavázali na střelecky i bodově povedený středeční zápas proti Litvínovu a v 37. kole hokejové extraligy prohráli na domácím ledě proti Liberci, dalšímu celku ze spodních pater tabulky. Odstup mezi poslední Jihlavou a předposledním Litvínovem tak zůstává na šesti bodech.

Liberec měl bleskový vstup do zápasu, po 25 vteřinách našel Lakatoš mezi kruhy Filipa Pyrochtu, který pohotově poslal puk do jihlavské sítě - 0:1. Poté se hojně vylučovalo, ale ani hostující Ordoš, ani domácí Čachotský svoje šance neproměnili.

Hra Dukly se ve druhé třetině zlepšila, připravila si několik slibných šancí, ale Will v brance Bílých Tygrů byl dneska bezchybný. Ke změmě skóre došlo na druhé straně. Bakoš dal v 36. minutě do jízdy Lukáši Dernerovi, kteří zacílil přesně nad Vejmelkovo rameno - 0:2.

Poslední dějství sehráli Liberečtí zkušeně. Červenožlutí vyvíjeli snahu o zvrat, ale přes důslednou defenzívu soupeře se prosazovali těžko. Když už se jim přece jen podařilo dostat kotouč do sítě, nebyl gól uznán pro Hamillovo postavená v brankovišti. 

HC Dukla Jihlava - HC Bílí Tygři Liberec 0:2 (0:1, 0:1, 0:0)

Branky a nahrávky: 1. Pyrochta (Lakatoš, P. Jelínek), 36. Derner (Bakoš).

Rozhodčí: Hodek, Sýkora – Lhotský, Svoboda.

HC Dukla Jihlava: Vejmelka (Volden) – Suchánek, de la Rose, J. Zdráhal, Stříteský, Kajínek, Šidlík, Bryhnisveen – Hamill, Skořepa, T. Kubalík – Jiránek, Zeman, Čachotský – Anděl, M. Hlinka, Žálčík – Diviš, R. Hubáček, Rabbit.

Bílí Tygři Liberec: Will (Janus) – Ševc, Pyrochta, Šmíd, Kolmann, Derner, Jánošík, Maier – M. Kvapil, P. Jelínek, Lakatoš – L. Krenželok, Redenbach, Bakoš – J. Vlach, Bližňák, Ordoš – J. Mikyska, Vantuch, Jašek.

  

Foto hokej.cz

Štítky hokej, HC Dukla Jihlava, Bílí Tygři Liberec, FC Slovan Liberec, HC Verva Litvínov, Extraliga ledního hokeje, FC Vysočina Jihlava, FK Dukla Praha, Rabbit

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Po posvícení přišel střelecký půst. Dukla Jihlava doma podlehla Liberci 0:2 | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.