Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Dukla nastoupí ve čtvrtek v alternativních bílých dresech. Později poslouží charitativním účelům

Možná poprvé v historii se hokejisté Dukly představí na Horáckém zimním stadionu v bílých dresech. Alternativní sadu navléknou jihlavští hráči ve čtvrtek 28. prosince v duelu 34. kola extraligy proti Vítkovicím. Stejný úbor pak využijí i v lednových venkovních utkáních.

Současná pravidla hokejové extraligy říkají, že sada domácích dresů musí být tmavá, venkovní světlá. V případě Dukly Jihlava to znamená, že využívá bordó barvu v zápasech na Horáckém zimním stadionu a žlutou variantu na kluzištích soupeřů. Kromě toho si ale Dukla připravila i alternativní, bílou sadu hráčského stejnokroje. A tu poprvé v ostrém utkání využije zítra proti Vítkovicím.   

„Domácí utkání dne 28.prosince proti Vítkovicím odehrajeme v bílé variantě dresů. V této barvě budeme následně nastupovat celý leden v utkáních na ledech soupeřů,“ prozrazuje Zdeněk Drla s tím, že vše má i charitativní podtext. Bílé dresy totiž nebude možné nikde koupit a hned na začátku února půjdou do aukce, přičemž polovina výtěžku bude směřovat na dobročinné účely.

Jihlavští fanoušci se mohou doma těšit i na žlutou (venkovní) sadu, ve které odehraje Dukla jeden domácí zápas 19. ledna proti Spartě. „Chceme, aby naši fanoušci viděli na domácím stadionu všechny tři varianty dresů, jenž pro tuto sezonu máme,“ doplňuje Zdeněk Drla. Od února se Dukla venku znovu vrátí ke žluté barvě dresů.

Foto www.hcdukla.cz | Zdroj HC Dukla Jihlava

Štítky HC Dukla Jihlava, HC Vítkovice Ridera, Extraliga ledního hokeje, HC Sparta Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dukla nastoupí ve čtvrtek v alternativních bílých dresech. Později poslouží charitativním účelům | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.