Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Poprvé s čistým kontem. Jihlavská Dukla přejela Mladou Boleslav 3:0

Podruhé v této sezoně vyhrála Dukla Jihlava výrazným rozdílem. Tři góly v prostřední třetině rozhodly o jednoznačném vítězství týmu z Vysočiny v duelu proti Mladé Boleslavi. Jihlava zůstává sice poslední, ale výrazně se přiblížila svým soupeřům v extraligové tabulce.

Druhou polovinu základní části načala Dukla domácím zápasem proti Mladé Boleslavi. První třetina nabídla velmi rychlou hru s minimem přerušení, ale i šancí. Tu největší si ale vytvořili domácí v 17. minutě, Seman puk do brány ale nedostal.

V druhé části Jihlava ještě přidala a odměnou jí byly hned tři góly v boleslavské síti. Vše odstartovala v 22. minutě krásná akce Čachotského a zakončujícího Adama Zemana, o sedm minut později to byla neméně pohledná souhra stejných hráčů. V 37. minutě navíc ve svém vlastním oslabení skóroval Tomáš Kubalík - 3:0.

Ve třetí třetině šancí ubylo, zato vzrostly emoce. Síť ani jeden z týmů už nerozvlnil, a i díky skvělému Larsovi Voldenovi si Jihlava připsala první nulu.

HC Dukla Jihlava - BK Mladá Boleslav 3:0 (0:0, 3:0, 0:0)

Branky a nahrávky: 22. Zeman (Čachotský), 29. Zeman (Čachotský), 37. Kubalík (Skořepa, Kajínek). 

Rozhodčí: Pešina, Úlehla – Kis, Rampír. Diváci: 4121.

Jihlava: Volden – de la Rose, Suchánek, Stříteský, Šidlík, Kajínek, Ulrych, Zdráhal – Jiránek, Skořepa, Kubalík – Květoň, Zeman, Čachotský – Anděl, Seman, Žálčík – Rys, Hubáček, Diviš.

Mladá Boleslav: Růžička – Hanzlík, Říha, Němeček, Eminger, Kotvan, Bernad, Knot – Pacovský, Němec, Klepiš – Knotek, Holík, Orsava – Pabiška, Musil, Lenc – Procházka, Volf, Kousal

Foto HC Dukla Jihlava

Štítky FK Mladá Boleslav, FC Vysočina Jihlava, FK Dukla Praha, HC Dukla Jihlava, Adam Zeman, Tomáš Kubalík, BK Mladá Boleslav

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Poprvé s čistým kontem. Jihlavská Dukla přejela Mladou Boleslav 3:0 | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.