Počasí dnes6 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Skoro po měsíci domácí výhra! Dukla udolala Olomouc 3:2 v prodloužení

Tak konečně! Hokejisté Dukly Jihlava se dočkali domácí výhry, čekali na ní skoro měsíc. Černou sérii protrhli ve 26. kole extraligy, když v prodloužení porazili Olomouc 3:2. Poslední příčku sice Dukla neopustila, ale vítězství dává naději do dalších utkání.

Od prvních minut byl k vidění svižný hokej s několika vážnými šancemi na obou stranách. Domácí ale narozdíl od hostí šanci nevyužili ty své a v 17. minutě současně s koncem oslabení domácích skóroval Mráz.

Ve druhé třetině přidala Jihlava na kadenci střel, vytvářela si více šancí a dokázala obrátit stav po gólech Vlastimila Dostálka a Tomáše Čachotského v 39. minutě.

Olomouc byla v poslední třetině aktivnější a srovnala skóre ve 52. minutě po Ondruškově dorážce. Šlo se tak do prodloužení, které ukončil Lukáš Anděl po přihrávce od Čachotského a Jihlava tak ukončila sérii čtyř proher, Olomouc porazila 3:2 po prodloužení.

HC Dukla Jihlava - HC Olomouc 3:2 po prodl. (0:1, 2:0, 0:1 - 1:0)

Branky a nahrávky: 30. Dostálek (Zeman, Žálčík), 39. Čachotský (Skořepa), 63. Anděl (Čachotský) – 17. Mráz (Holec, J. Galvas), 52. Ondrušek (Houdek).

Rozhodčí: Lacina, Sýkora – Frodl, Komárek. Diváci: 3598.

Jihlava: Volden (Škarek) – Suchánek, de la Rose, Šidlík, Stříteský, Ulrych, Kajínek, J. Zdráhal – Jiránek, Skořepa (A), T. Kubalík – Dostálek, Zeman, Čachotský (C) – Anděl, F. Seman, Žálčík – Rys, R. Hubáček, Diviš (A).

Olomouc: Konrád (Falter) – Vyrůbalík (C), Škůrek, Ondrušek, Houdek, L. Galvas, J. Galvas, Jaroměřský – Laš, J. Knotek (A), Eberle – Burian, Herman, Skladaný – Holec, Mráz, Ostřížek – Sundher, R. Vlach, Jergl (A).

 

 

Autoři | Foto Facebook HC Dukla Jihlava

Štítky HC Dukla Jihlava, HC Olomouc, Vlastimil Dostálek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Skoro po měsíci domácí výhra! Dukla udolala Olomouc 3:2 v prodloužení | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.