Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Hokej

Dukla se střelecky trápí, po prohře s Prostějovem klesla na devátou příčku

Dukla nezažívá dobré střelecké období, což se negativně projevuje na výsledcích týmu. V sobotu v Prostějově sice po 165 minutách skórovala, ale nic než korekci konečného výsledku 3:1 to neznamenalo. Po třetí prohře v řadě se Jihlava propadla na...

Dukla se proti Třebíči střelecky neprosadila, po porážce v derby klesla na osmé místo

Po těsné porážce ve Vsetíně si hokejová Dukla připsala další ztrátu v regionálním derby s Třebíčí. V utkáním chudém na branky rozhodli hosté v polovině zápasu, nakonec si domů odvezli výhru 0:2. Jihlava je v tabulce osmá, Třebíč o příčku lepší.

Dukla podruhé za sebou vyhrála v prodloužení, Kolín porazila 3:2 a je pátá

Dukla podruhé za sebou bere dva body za výhru v prodloužení. Po sobotním v ve Frýdku-Místku dokázala v nastaveném čase uspět i ve středu proti Kolínu, který nakonec předčila 3:2. Ve vyrovnané tabulce patří Jihlavě páté místo.

Hokej pod palmami? Brazilci se budou učit hrát hokej v České republice, s Duklou podepsali spolupráci

Dukla Jihlava podpoří rozvoj ledního hokeje v Brazílii. Zahájení spolupráce stvrdili minulý měsíc podpisem memoranda v Sao Paulu Bedřich Ščerban a ředitel Ice Brasil Salvador Neto Ferreira.

Dukla ve Znojmě tahala za kratší konec provazu, prohrála 2:3. Ve vyrovnané tabulce je šestá

Návrat na místo, kde se před lety v baráži ztratila extraliga, nebyl úspěšný. Dukla nenavázala na předchozí tři výhry a ve Znojmě po poměrně vyrovnaném průběhu podlehla těsně 2:3. V tabulce Chance ligy kvůli skóre klesla na šestou příčku.

Dukla porazila ambiciózní Zlín, jedinou branku zápasu vstřelil Šik. V tabulce patří Jihlavě čtvrté místo

Dukla po hlušším období zaznamenala třetí výhru v řadě. Ve 13. kole Chance ligy porazila nejtěsnějším rozdílem ambiciózní Zlín, jedinou branku utkání vstřelil Šik. Jihlavští hokejisté se tak posunuli na čtvrtou příčku tabulky.

Dukla se vymanila z nepříznivé série, na přerovském ledě zvítězila 3:1. V tabulce je šestá

Hokejová Dukla se oklepala z výsledkové krize a v 11. kole Chance ligy dokázala naplno bodovat v Přerově. Přestože na Hané prohrávala, dokázala skóre otočit a nakonec vyhrát 3:1. Ve vyrovnané tabulce se posunula na šestou příčku.

Dukla je v útlumu, s rezervou Pardubic prohrála 1:4. V tabulce se propadla na osmou příčku

Dukla prohrála počtvrté z poslední pěti utkání a po dobrém vstupu do Chance ligy se propadá tabulkou. V pondělním zápase proti rezervě Pardubic sice rychle vedla, ale Východočeši skóre otočili na konečných 1:4.

Dukle se na ledě lídra nedařilo, v Porubě prohrála 6:2

Hokejová Dukla potřetí v posledních čtyřech zápasech padla. V sobotu se jí nevydařil zápas 9. kola Chance ligy na ledě Poruby, na ledě lídra soutěže prohrála 6:2. V tabulce se jihlavský tým propadl na šestou příčku.

Dukla po dvou prohrách zabrala, po vítězství se Slavií je čtvrtá

Dukla nechala zapomenout na poslední dva nepovedené výsledky a ve středečním zápase proti pražské Slavii si připsala tříbodový zisk. Po osmi kolech je jihlavský tým na čtvrté příčce Chance ligy.

Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.