Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Hokej

A-tým Dukly musí znovu do karantény, kvůli pozitivním testům se posouvá zápasový program

A-tým Dukly Jihlava musí podruhé v sezoně do karantény. Po nákaze koronavirem v předsezonním přípravném období přerušila koronavirová pandemie sezonu jihlavského A-týmu i nyní, jelikož výsledky testů členů Áčka byly pozitivní. Znamená to, že...

Po vítězství nad Vrchlabím se Dukla dělí o první místo tabulky

Ve středeční gólové přestřelce byli o něco úspěšnější domácí hokejisté Dukly. Nováčka z Vrchlabí porazili v rámci sedmého kola Chance ligy 5:3 a společně s Porubou se dělí o čelo prvoligové tabulky.

Těsná výhra v Šumperku posunula Duklu zpět na druhé místo Chance ligy

Dva dny po domácí porážce se Sokolovem Dukla vybojovala tři body, které ji vrátily na druhou příčku Chance ligy. Na výhru 3:2 na ledě nováčka ze Šumperka se nadřela, ale o to cennější je.

Jihlavská Dukla zaznamenala doma první ztrátu. Padla v prodloužení se Sokolovem

Po slibném rozjezdu Dukla Jihlava v pátem kole hokejové Chance Ligy narazila. Po nervózním utkání si dva body za výhru v prodloužení z Jihlavy odváží Sokolov, který se díky nim dotahuje právě na Duklu. Remízový zápas na stranu Baníku Sokolov...

Dukla dostala za zápas s Prostějovem pokutu, k tomu podmínečné uzavření stadionu

Hokejový zápas jihlavské Dukly s LHK Jestřábi Prostějov, který se hrál 12. září, má další dohru. Kvůli pochybení jihlavského hokejového klubu, který při zápase nezajistil zdravotní službu, se jím nyní zabývala Disciplinární komise Českého hokeje.

První venkovní výhra. Dukla uspěla v Kadani 5:2 a patří jí druhá příčka tabulky

Dukla slaví první venkovní výhru v sezóně. Povedlo se to dneska proti Kadani v rámci 4. kola Chance ligy. Výhrou 5:2 se Dukla posunula na průběžnou druhou příčku prvoligové tabulky.

Dukla doma stále stoprocentní, Ústí nad Labem porazila 5:1

Po nezdaru v Benátkách nad Jizerou si hráči Dukly spravili chuť v domácím zápase proti Ústí nad Labem. Díky výsledku 5:1 se jihlavský tým posunul na průběžnou třetí příčku Chance ligy.

Druhé kolo, první prohra. Dukla neuspěla na ledě Benátek nad Jizerou

První venkovní zápas Dukly příliš dobrý výkon ani body do prvoligové tabulky nepřinesl. V Benátkách nad Jizerou jihlavský tým ani jednou nevedl a když selhal v poslední třetině, odvezl si prohru 4:1.

Doživotní distanc a kontumace za absenci lékaře? Sanitka zraněného odvezla hned, brání se Dukla

Sobotní prvoligový zápas mezi Duklou Jihlava a Jestřáby Prostějov se dostává na titulky celostátních periodik. Není to snad kvůli výsledku, ale spíše kvůli nešťastným okolnostem neúčasti lékaře v souvislosti se zraněným útočníkem hostujícího...

Dukla vstup do soutěže zvládla, Prostějov porazila 3:2

Vítězná, ale nikoli tříbodová byla letošní premiéra. Ta proběhla na domácím kluzišti proti Prostějovu, který se držel zuby nehty, ale na zpět na Hanou si odveze prohru 2:3.

Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.