Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Hokej

Dukla první zápas nového roku vyhrála, Sokolov udolala 4:3

Z prvního zápasu nového roku bere Dukla plný počet bodů. Domácí výhrou nad Sokolovem přetrhla třízápasovou sérii proher a stále drží sedmou příčku Chance ligy.

Dukla se s rokem 2022 rozloučila debaklem, v Litoměřicích prohrála 5:0

Poslední zápas v roce 2022 se Dukle výsledkově vůbec nevydařil. V souboji o elitní šestku nestačila na domácí Litoměřice, kde prohrála vysoko 5:0. Po třetí porážce v řadě zůstává tým z Vysočina na sedmé příčce tabulky.

Dukla ve šlágru kola nestačila na Vsetín, v tabulce zůstává sedmá

Dukla ve sledovaném šlágru 32. kola Chance ligy neuspěla. Před velmi solidní návštěvou v pelhřimovském azylu rozhodovala v souboji se Vsetínem třetí třetina, Valaši nakonec vyhráli 3:1. V tabulce tým z Vysočiny zůstává sedmý.

V předvánočním zápase Dukla neuspěla na ledě Prostějova a klesla na sedmou příčku tabulky

Po třech výhrách v řadě Dukla narazila. Na ledě čtvrtého Prostějova se jí nepovedla první třetina a za zbytek zápasu již ztrátu smazat nedokázala. Po prohře 3:2 klesl tým z Vysočiny na sedmé místo vyrovnané tabulky.

Dukla angažovala talentovaného Ukrajince. Kuprijanov je šikovný a produktivní centr, chválí manažer klubu

Hokejová Dukla přivedla do mládeže velmi zajímavou posilu. S klubem podepsal profesionální smlouvu teprve sedmnáctiletý Ukrajinec Ilarion Kuprijanov. Ten nyní bude střídavě nastupovat v Jihlavě a Havlíčkově Brodě.

Dukla si poradila na ledě Šumperku, po výhře 2:1 je v tabulce pátá

Dukla hlásí třetí výhru v řadě. V rámci 30. kola Chance ligy udolala Šumperk na jeho ledě těsně 2:1. V prvoligové tabulce nyní týmu z Vysočiny patří pátá příčka.

O krok blíž k nové aréně. Bylo rozhodnuto o správci stavby, ve hře je navýšení úvěru města o 300 milionů

Hned 800 milionů korun z městského rozpočtu na příští rok má být vyhrazeno na stavbu Horácké multifunkční arény (MHA). Tyto náklady chce Jihlava pokrýt úvěrem a dotací od kraje. Zároveň budou zastupitelé jednat o přijetí dalšího úvěru na 300...

Dukla v prodloužení udolala Zlín, v pelhřimovském azylu vyhrála poprvé od září

Dukla poprvé od září uspěla ve svém pelhřimovském azylu. V rámci 29. kola Chance ligy udolala nedávno extraligový Zlín 4:3 v prodloužení, čímž dosáhla čtvrté výhry v posledních pěti zápasech. I díky tomu stále drží šestou příčku prvoligové tabulky.

Dukla vyhrála ve Frýdku-Místku 4:1, rozhodla druhá třetina

Čtyři body ve třech dnech. Tak úspěšní byli jihlavští hokejisté ve "slezském dvojboji". Zatímco v pondělí padli v prodloužení s vedoucí Porubou, středeční souboj ve Frýdku-Místku přesvědčivě ovládli. Dukle tak v druholigové tabulce patří šestá...

Souboj se Slavií rozhodla až třetí třetina, po druhé výhře v řadě je Dukla osmá

Zatímco pelhřimovský led Dukle příliš nesvědčí, azyl v Jindřichově Hradci funguje výsledkově lépe. V sobotu tým z Vysočiny porazil pražskou Slavii poměrem 5:2 a druhou výhrou v řadě snad zažehnal výsledkovou krizi posledních týdnů.

Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.