Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Vysočina pomáhá potřebným. Do dalšího zápasu nastoupí ve dresech se jmény přispěvatelů Charity

Fotbalisté FC Vysočina podpoří potřebné, o něž pečují Oblastní charity Havlíčkův Brod a Jihlava. Do veledůležitého domácího utkání proti Pardubicím nastoupí ve speciálních dresech s dominantním logem Charity. Modrý dres z této limitované edice si můžete v předprodeji zakoupit, přičemž sami můžete určit, s jakou jmenovkou jihlavský fotbalista do utkání vyběhne! Inspiraci FCV poskytl obdobný projekt českobudějovického Dynama.

Jakýkoliv fanoušek Vysočiny si může unikátní dres pořídit a podpořit tak činnost Charity! Punc exkluzivity dodává fakt, že libovolný hráč FCV může do zápasu proti Pardubicím nastoupit v dresu se jmenovkou, kterou fanoušek, jenž dres v předprodeji zakoupí, sám vybere!

Tak třeba Stanislav Klobása utkání odehraje se svým oblíbeným číslem 15, pod nímž však může být umístěna jmenovka například „TONDA“. Kanonýr Vysočiny pak pomyslnému Tondovi dres po utkání osobně sám předá. Cena jedinečného dresu s libovolnou jmenovkou činí jen 1.500 Kč a celá částka poputuje na konto Charity! Zájemci si dres mohou rezervovat na telefonním čísle 607 628 868 či e-mailu fuks@fcvysocina.cz. Své rezervace mohou zasílat nejpozději do pondělí 16. září 2019, přičemž samozřejmě platí pravidlo „kdo dříve rezervuje, ten dříve vybírá číslo“.

Prodej unikátních dresů se jmenovkami fanoušků nebude představovat jediný zdroj pomoci klientům Oblastních charit Havlíčkův Brod a Jihlava. Tato originální trika nabídnou reklamní plochy na hrudi, zádech i ramenou, které regionálním firmám za velmi výhodných podmínek umožní jedinečné zviditelnění na ligových dresech FC Vysočina! Navíc v atraktivním duelu, který bude s velkou pravděpodobní v přímém přenosu přenášet ČT Sport. Zisk z prodeje těchto reklam opět poputuje na podporu konkrétních služeb Charity!

Firmy, jež by měly o tyto reklamních plochy zájem, mohou kontaktovat marketingového manažera Miroslava Fukse – tel.: 607 628 868, e-mail: fuks@fcvysocina.cz. Ceny se pohybují na velmi vstřícné úrovni od 5 do 15 tisíc Kč.


O Charitě Česká republika

Charita pomáhá všem, kdo pomoc potřebují bez ohledu na barvu pleti nebo národnost. Pomáhá chudým, opuštěným, nemocným, starým, tělesně, mentálně, psychicky či zdravotně postiženým, bezdomovcům, matkám v tísni, opuštěným a týraným dětem, utlačovaným menšinám nebo třeba lidem postiženým katastrofami. Prostě všem, kteří se ocitnou v jakékoliv nouzi.

V rámci důležitého duelu proti Pardubicím se spojíme s Oblastními charitami Havlíčkův Brod a Jihlava, s jejichž pomocí podpoříme tři konkrétní charitní záměry - sportovní program v zařízení Adapta Jihlava a také službu ŠIPKA a Charitní domov, které spadají pod Havlíčkův Brod.

Foto FC Vysočina Jihlava | Zdroj FC Vysočina Jihlava

Štítky Vysočina Jihlava, Pardubice, charita, FC Vysočina Jihlava, Havlíčkův Brod, FK Pardubice, SK Dynamo České Budějovice, Stanislav Klobása, Česko

Vysočina pomáhá potřebným. Do dalšího zápasu nastoupí ve dresech se jmény přispěvatelů Charity | Fotbal | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.