Počasí dnes7 °C, zítra4 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Vysočina potvrdila v MOL Cupu úlohu favorita a vysoko vyhrála, teď se těší na zápas se Spartou

Vysočina nedopustila překvapení a ve 2. kole MOL Cupu vysoko porazila domácí třetiligovou Hostouň. Sice jako první inkasovala, ale zápas rychle otočila dokráčela k pohodlnému vítězství 6:1. V dalším kole přivítá doma slavnou Spartu Praha.

Vstup do pohárového utkání přitom vyšel mnohem líp domácí Hostouni, která se ve 2. minutě dostala do vedení po šťastné trefě Vegrichta. Hosty to ale neotřáslo a v 15. minutě se krásně trefil Zoubele - 1:1. Nadšení Středočeši ještě zazlobili, nastřelili tyčku, další ráz utkání ale určil Mikuš, který si ve 32. minutě našel odražený míč. Do konce poločasu se ještě po přihrávkách Rezka prosadili Zoubele a Svoboda - 1:4.

Ve druhém poločase tempo hry poněkud opadlo. Pátý gól druholigového celku zaznamenal v 57. minutě nadvakrát Rezek, v závěru pak zužitkoval povedenou kombinaci druhým gólem Mikuš.

Sokol Houstouň - FC Vysočina Jihlava 1:6 (1:4)

Góly: 2. Vegricht – 15. a 40. Zoubele, 32. a 84. Mikuš, 45+1. Svoboda, 57. Rezek.

Rozhodčí: Cihlář – Myška, Klupák. Diváci: 376.

Hostouň: Czehowsky – Borák, Krupička, Dosoudil, Charvát, Vegricht, Křižka (55. Trapp), Marek, Kolmistr, Gajecký (65. Baratynskyy), Laušman (79. Hovorka). 

FC Vysočina: Veselý – Svoboda, Vedral, Tijani (77. Pojezný), Trajković – Vaculík, Smejkal (70. Lacko) – Mikuš, Zoubele, Rezek – Koubek (70. Jawo). 

Foto FC Vysočina Jihlava

Štítky Vysočina Jihlava, MOL Cup, Hostouň, FC Vysočina Jihlava, AC Sparta Praha

Vysočina potvrdila v MOL Cupu úlohu favorita a vysoko vyhrála, teď se těší na zápas se Spartou | Fotbal | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.