Počasí dnes7 °C, zítra4 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Vysočina sice v Karviné prohrála 2:1, ale pozici si do barážové odvety připravila slušnou

Fotbalisté Vysočiny sice v úterý podlehli v prvním barážovém klání o nejvyšší soutěž Karviné, ale do nedělní odvety nejsou bez šancí. Po nepovedeném prvním poločase snížil na na přijatelných 2:1 Klíma.

Karviná začala aktivně a poměrně rychle se dostala do vedení, když Budínského nabídku využil v 8. minutě střelou o tyč Dávid Guba. Po inkasované brance se osmělila Jihlava, Zoubele však dvakrát nechal vyniknout domácího Pastornického, Šulc poté střílel těsně mimo. Lekci z produktivity pak soupeři krátce před přestávkou ukázali Slezané. Ba Loua se štěstím dostal míč k Ondřeji Lingrovi, který uklidil míč do sítě podruhé - 2:0.

Jihlavu to ale nepoložilo a v 53. minutě se mohla radovat ona. Jiří Klíma se šikovně zbavil několika svých strážců a střelou na bližší tyč snížil na 2:1. To hosty posadilo do sedla a měli i další šance. Tu největší měl asi Klíma, z otočky ale pálil jen do domácího brankáře. Když už Vysočina míč do sítě propasírovala, zkazil jí radost zvednutý praporek asistenta rozhodčího. šance obou týmů jsou tak před nědělní odvetou v JIhlavě dosti otevřené.

MFK Karviná - FC Vysočina Jihlava 2:1 (2:0)

Branky: 8. Guba (Budínský), 42. Lingr (Guba) – 53. Jiří Klíma (Šulc).

Rozhodčí: Matějček – Blažej, Hock. Diváci: 3 456.

MFK Karviná: Pastornický – Čolić, Krivák, Rundić, Záhumenský – Smrž, Budínský (90+1. Faško) – Ba Loua, Lingr, Guba (71. Bukata) – Wágner (C). 

FC Vysočina Jihlava: Vejmola – P. Breda, Chlumecký, Tijani, F. Novotný – Vaculík (C), Šulc – Petr (90+1. Šefčík), Zoubele, Javůrek (79. Preisler) – Jiří Klíma (86. Klobása). 

Foto Facebook / FC Vysočina Jihlava

Štítky Vysočina Jihlava, baráž, Karviná, FC Vysočina Jihlava, MFK Karviná, Jiří Klíma, Dávid Guba, Ondřej Lingr

Vysočina sice v Karviné prohrála 2:1, ale pozici si do barážové odvety připravila slušnou | Fotbal | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.