Počasí dnes8 °C, zítra13 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Vysočina zvládla velikonoční zápas proti Třinci. Po výhře 2:1 má na třetí místo náskok osmi bodů

Dohrávka 24. kola druhé ligy přinesla tři body do jihlavského velikonočního košíku. Vysočina i přes inkasovaný gól dokázala zvrátit duel proti Třinci a po výhře 2:1 si upevnila druhou příčku. Na první České Budějovice ztrácí devět bodů, před třetím Hradcem Králové má náskok osmi bodů.

Úvod neměla Jihlava špatný, ale v 7. minutě přišla studená sprcha - přetažený centr hostů se vrátil do vápna, kde měl snadnou práci René Dedič - 0:1. To vyprovokovalo Vysočinu k dalšímu tlaku a odměna přišla ve 21. minutě, kdy se po Šulcově akci dostal k míči Stanislav Klobása a vyrovnal na 1:1. Před třineckou brankou bylo i nadále živo, největší možnost měl Šulc s Javůrkrm, ale hradbu těl před sebou nepropálili.

Snaha domácích pokračovala i po přestávce. Kýžené druhé branky se Jihlava dočkala v 63.minutě, kdy Zoubele patičkou uvolnil Stanislava Klobásu, jehož povedená přízemní rána mířila přesně k tyči. Záhy to mohlo být o dvě branky, ale pěkná akce zakončená Šulcovou střelou úspěch neslavila. Hosté ke konci vyrovnali, ale jen z ofsajdu. I dalším šancím se domácí ubránili a mohou tak slavit cenné tři body.

FC Vysočina Jihlava - FK Fotbal Třinec 2:1 (1:1)

Góly: 21. Klobása, 64. Klobása – 7. Dedič. 

Rozhodčí: Machálek – Nádvorník, Dresler. Diváci: 1191.

FC Vysočina: Vejmola - Petr (72. Vedral), Tijani, Chlumecký, Novotný – Šulc, Vaculík – Javůrek (58. Šefčík), Zoubele, Preisler – Klobása (88. Jawo).

Třinec: Adamuška – Ilko, Kušnír, Bedecs, Janoščín – Omasta (76. Arroyo), R. Vaněk I., Weber (63. Buchvaldek), Samiec, Janošík (84. Schwendt) – Dedić.

  

Foto Facebook / FC Vysočina Jihlava

Štítky Vysočina Jihlava, Třinec, druhá liga, fotbal, FC Vysočina Jihlava, HC Oceláři Třinec, FC Hradec Králové, SK Dynamo České Budějovice, HC Dukla Jihlava, René Dedič, Stanislav Klobása, FK Fotbal Třinec

Vysočina zvládla velikonoční zápas proti Třinci. Po výhře 2:1 má na třetí místo náskok osmi bodů | Fotbal | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.