Počasí dnes9 °C, zítra8 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Paráda! Vysočina vyhrála v Hradci Králové 1:0 a na druhém místě tabulky má už osm bodů náskok

Přímý souboj o druhé místo tabulky se fotbalistům z Jihlavy výsledkově povedl. Z Hradce Králové si Vysočina odváží těsnou výhru 1:0, kterou svým gólem zařídil Stanislav Klobása. Po neúplném 22. kole je Vysočina druhá, na první České Budějovice ztrácí sedm bodů a na třetí Hradec má náskok osmi bodů.

Jako první se do většách šancí dostal Hradec, ale Urma si na Vejmolovi vylámal zuby hned dvakrát. To Vysočina měla větší štěstí. Ve 35. minutě nastřelil Javůrek "dobře" stojícího Stanislava Klobásu, od kterého doskákal míč do domácí branky – 0:1. O chvíli později mohl vyrovnat Vlkanova, jeho pokus však mířil těsně mimo tři tyče.

Lépe se Východočechům nevedlo ani po obrátce, míč z jejich kopaček opět přesně neletěl. Poté se opět připomněla Jihlava, jednou se však střela zastavila o tělo obránce a poté Šulc jen těsně minul. Poslední slušnou šanci na vyrovnání měl Firbacher, ale ani Zoubele na druhé straně už síť nerozvlnili.

FC Hradec Králové - FC Vysočina Jihlava 0:1 (0:1)

Branky: 35. Klobása.

Rozhodčí: Nenadál – Horák, Pečenka. Diváci: 986.

FC Hradec Králové: Ottmar (C) – Kopečný (72. J. Pokorný), Kvída, M. Plašil, Urma – Jukl (53. W. Da Silva), M. Černý – Vlkanova, Zorvan, Leibl (53. Durdević) – Firbacher. 

FC Vysočina Jihlava: Vejmola – P. Breda, Tijani, Chlumecký, F. Novotný (72. Vedral) – Šulc, Vaculík (C) (83. Petr) – Javůrek, Zoubele, Preisler – Klobása (87. Machuča). 

 

 

Foto Facebook / FC Vysočina Jihlava

Štítky Vysočina Jihlava, Hradec Králové, fotbal, druhá liga, FC Vysočina Jihlava, FC Hradec Králové, Stanislav Klobása, SK Dynamo České Budějovice, Javůrek, Da Silva

Paráda! Vysočina vyhrála v Hradci Králové 1:0 a na druhém místě tabulky má už osm bodů náskok | Fotbal | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.