Počasí dnes7 °C, zítra4 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Zasloužené a důležité tři body. Vysočina porazila Varnsdorf 3:1 a upevnila si druhé místo

Vysočina nechala zapomenout na porážku ve Vítkovicích a před domácím publikem herně a výsledkově zabrala. V zápase 21. kola druhé ligy porazila nebezpečný Varnsdorf 3:1 a v neúplné tabulce aktuálně okupuje druhé místo se ztrátou čtyř bodů na České Budějovice a náskokem šesti bodů na Hradec Králové. Oba týmy však mají ještě zápas k dobru.

Domácí začali zápas velkou aktivitou a rychle si začali vytvářet šance. Míč však do sítě poprvé dostal až v 38. minutě Petr Breda, který se dostal k odraženému míči po závaru, který způsobil centr Javůrka. Vysočina do konce poločasu vedení ještě navýšila, varnsdorfský Zbrožek zahrál ve vápně rukou a tento prohřešek z penalty potrestal Lukáš Vaculík. 

Naději na lepší výsledek pro hosty vykřesal v 54. minutě Bojan Dordič, který se po rychlém brejku ocitl tváří v tvář Vejmolovi a nezaváhal - 2:1. Jihlava však zareagovala rychle, po Preislerově centru a přiťuknutí Javůrka se přesnou střelou prosadil Pavel Šulc. Vysočina zdramatizování nepřipustila, sama mohla vedení navýšit. Nejprve neproměnil Klobása, v závěru Klímův pokus zastavila tyčka.

FC Vysočina JIhlava - FK Varnsdorf 3:1 (2:0)

Góly: 38. Breda, 44. Vaculík (pen.), 62. Šulc – 54. Dordić. 

Rozhodčí: Klíma – Pelikán, Šimáček. Diváci: 1187.

FC Vysočina: Vejmola - Breda, Tijani, Chlumecký, Novotný – Šulc, Vaculík – Javůrek (85. Klíma), Zoubele, Preisler (68. Šefčík) - Klobása (89. Šumský). 

Varnsdorf: Porcal – Heppner, Kubista, Zbrožek, Richter – Kodeš, Bláha – Dordić, Kocourek (61. Schön), Rudnytskyy (C) (83. Novák) – Ondráček (56. Barac).   

Foto Facebook / FC Vysočina Jihlava

Štítky Vysočina Jihlava, Varnsdorf, druhá liga, fotbal, FC Vysočina Jihlava, FK Varnsdorf, FC Hradec Králové, SK Dynamo České Budějovice, MFK Vítkovice, Lukáš Vaculík, Pavel Šulc, Javůrek, Bojan Djordjic

Zasloužené a důležité tři body. Vysočina porazila Varnsdorf 3:1 a upevnila si druhé místo | Fotbal | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.