Počasí dnes6 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

O první jarní prohře Vysočiny rozhodl gól Vítkovic ze závěru utkání. Může tak přijít o druhé místo

Vysočina si připsala první jarní porážku ve druhé lize. Je to o to bolestivější, že jediná branka zápasu ve Vítkovicích padla až v samotném závěru. Po porážce 0:1 má sice na druhém místě tříbodový náskok před Hradcem Králové, ale ten má zápas k dobru.

Během prvního poločasu měla Jihlava více ze hry, ale vítkovická obrana připomínala hráz. Hosté se museli mít naopak na pozoru před rychlými brejky Slezanů. Vysočina se zkoušela ujmout vedení po pokusech Zoubeleho nebo Petra, avšak stříleli mimo nebo do náruče domácího Květoně. Ze šancí Vítkovic stojí za zmínku hlavička Paška v závěru prvního dějství.

Vítkovice o sobě daly vědět na začátku druhé půle, nebezpečně pálil Mikula a potom Matěj. Přestože Jihlava opět převzala otěže zápasu, vyložených šancí nepřibývalo, spíše jen náznaky. Bezbrankově však zápas neskončil, v 87. minutě se domácím podařil brejk, který měl hodnotů tří bodů. Brankář Vejmola vyrazil Paškovu střelu jen do Chlumeckého, od něj do břevna a kulatý nesmysl pak za brankovou čáru dopravil Jan Matěj.

MFK Vítkovice - FC Vysočina JIhlava 1:0 (0:0)

Góly: 87. Matěj. 

Rozhodčí: Dubravský – Pochylý, Dresler. Diváci: 607.

Vítkovice: Květoň – Celba, Cverna, Mikula, Surzyn – Pašek, Motyčka, Januška (80. Ožvolda), Holiš, Matěj (90. Praus) – Chvěja (63. Kaloč).

FC Vysočina: Vejmola – Breda, Chlumecký, Tijani, Preisler – Šulc, Vaculík (59. Šumský) – Petr, Klobása (76. Šefčík), Zoubele – Klíma (59. Jawo).

      

Foto Facebook / FC Vysočina Jihlava

Štítky Vysočina Jihlava, Vítkovice, druhá liga, FC Vysočina Jihlava, HC Vítkovice Ridera, FC Hradec Králové, Jan Matěj, HC Dukla Jihlava, MFK Vítkovice

O první jarní prohře Vysočiny rozhodl gól Vítkovic ze závěru utkání. Může tak přijít o druhé místo | Fotbal | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.