Počasí dnes6 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Zoubele spasil Vysočinu gólem v poslední minutě. Jihlava porazila Prostějov 1:0

Tomu se říká za vteřinu dvanáct. Utkání 13. kola druhé ligy mezi Vysočinou Jihlava a Prostějovem spělo k bezbrankové remíze, když v samotném závěru rozhodl Lukáš Zoubele. Po páté výhře v řadě je jisté, že Jihlava zůstává v čele tabulky.

Jihlava byla v prvním poločase střelecky aktivnější, z Fulnekova a Štěpánkova pokusu však rezultoval jenom roh. Potom z dobré pozice zahrával přímý kop Levin, o metr ale přestřelil. Největší možnost pohnout s bezbrankovým výsledkem měl Preisler, odražený míč ale unáhleně zakončil mimo prostějovskou branku.

Ve druhém poločase se výrazně začali osmělovat i hosté. Kroupu však vychytal Vízek, Hapal a Žikol zase mířili mimo tři tyče. Blíže ke vstřelení gólu měl jeho spoluhráč Machynek, ale také minul. Následně se ve velké šanci Slaninky opět vyznamenal Vízek. Jihlava kontrovala technickou ránou Zoubeleho, tu ale Bréda vytěsnil nad břevno. Zoubele si ale spravil chuť v závěru. Poté, co prostějovský Kroupa těsně přestřelil, využil zkušený hráč skrumáže po standardní situaci a z malého vápna dostal míč do sítě hostů!    

FC Vysočina Jihlava - 1. SK Prostějov 1:0 (0:0)

Branka: 90+5. Zoubele.

Rozhodčí: Severýn – Fišer, Dresler. Diváci: 1349.

FC Vysočina Jihlava: Vízek – Fulnek, Štěpánek, Tlustý (C), Preisler – Levin (85. Šlein), Machuča – Javůrek (77. Turyna), Zoubele, F. Novotný – Jiří Klíma (65. Šefčík). 

SK Prostějov: Bréda – Slaninka, Janíček, Schuster, Machynek – Polák – Koudelka (88. M. Kovařík), Žikol (80. Fládr), Pernackyj (74. Pančochář), Hapal – Kroupa (C). 

 

Foto Facebook / FC Vysočina Jihlava

Štítky Vysočina Jihlava, Prostějov, druhá liga, výhra, FC Vysočina Jihlava, Lukáš Zoubele, 1. SK Prostějov, Jiří Klíma

Zoubele spasil Vysočinu gólem v poslední minutě. Jihlava porazila Prostějov 1:0 | Fotbal | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.