Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Fotbalová Vysočina zabrala. V domácím prostředí porazila Vlašim 3:0

Po více než měsíci ochutnali fotbalisté Vysočiny opojnou chuť vítězství. V devátém kole druhé ligy prolomili výsledkovou bídu a po výhře nad Vlašimí 3:0 se v neúplné tabulce vyšplhali na průběžnou druhou příčku.

Jako první výrazněji zahrozili hosté, Marečkovo zakončení po centru šlo ale mimo Vejmolovu bránu. Ještě blíže měli ke vstřelení gólu Jihlavští, Klímovu ránu ale výborně vytěsnil Le Giang.

Po hodině hry si při rozehrávce neporozuměli Vejmola s Machučou, míče se ujal Fotr, ale z velkého úhlu prázdnou branku netrefil. Trest přišel jen o minutu později, Novotného centr propadl až na Lukáše Zoubele, který ho ve skluzu usměrnil do sítě - 1:0. Po dalším centru jihlavského levého beka odvrátila obrana balon jen k Jiřímu Klímovi, který neměl problém zvýšit na 2:0.

Svoji premiérovou trefu v dresu Vysočiny mohl zaznamenat Šlein, Le Giang byl ale na místě. Konečnou podobu výsledku tak dal v závěru opět Lukáš Zoubele.

FC Vysočina Jihlava - FC Sellier & Bellot Vlašim 3:0

Branky: 62. Zoubele, 70. Jiří Klíma, 89. Zoubele.

Rozhodčí: Nenadál – Pečenka, Mojžíš. Diváci: 894.

FC Vysočina Jihlava: Vejmola – Fulnek, Tlustý (C), Štěpánek, F. Novotný – Levin, Machuča – Zoubele, Čáp (73. Šlein), Javůrek (76. Vaculík) – Jiří Klíma (83. Turyna). 

FC Sellier & Bellot Vlašim: P. Le Giang – Mil. Kadlec, J. Štochl (C), Piško, Túlio – Mareček – Janda (73. Dao), Kučera (66. Plachý), Plechatý (66. Skopec) – Hadaščok, Fotr. 

Foto Facebook: FC Vysočina Jihlava

Štítky fotbal, FC Vysočina, FC Sellier & Bellot Vlašim, výhra, zápas, druhá liga, FC Vysočina Jihlava, Vlašim, Lukáš Zoubele, Jiří Klíma

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Fotbalová Vysočina zabrala. V domácím prostředí porazila Vlašim 3:0 | Fotbal | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.