Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Série bez výhry pokračuje. Vysočina podlehla Hradci Králové a propadá se tabulkou

Již čtyři zápasy trvá série bez výhry v podání jihlavských fotbalistů. Po skvostném začátku druhé ligy přišly první ztráty, které mohly být kompenzovány body z utkání proti Hradci Králové. Bohužel se tak nestalo, Vysočina podlehla Východočechům 0:1 a v neúplné tabulce je až šestá.

V Jihlavě se v sobotu po obědě hrál bojovný a taktikou svázaný duel. Šancí bylo poskrovnu. Za zmínku stojí Tlustého hlavička do náručí Ottmara a asi největší příležitost prvního poločasu, kdy se do Vaculíkova centru položil Klíma, těsně však minul. Hradec se do vážnější šance nedostal.

Po obrátce se zajímavé možnosti dostal hostující Zorvan, Vejmola byl ale na místě. Rozhodující moment zápasu přišel v 65. minutě, když si Adam Vlkanova zpracoval centr a následnou střelou zacílil přesně na bližší tyč - 0:1. O korekci výsledku se pokusil Klíma, jeho střela ale mířila jen doprostřed branky. Závěrečný tlak Vysočiny pak otupilo přísné vyloučení Preislera.

FC Vysočina Jihlava - FC Hradec Králové 0:1 (0:0)

Branky: 65. Vlkanova.

Rozhodčí: Adámková – Koval, Šimáček. Diváci: 1033.

FC Vysočina Jihlava: Vejmola – Vaculík (C) (71. Turyna), Tlustý, Štěpánek, Preisler – Fulnek, Šumský (70. Šlein), Levin, Zoubele – Klobása (82. Javůrek), Jiří Klíma. 

FC Hradec Králové: Ottmar (C) – Kopečný, Kvída, Martinec, Urma – Jukl, Zorvan – M. Černý, Vlkanova (82. Plašil), Durdević – Matoušek (14. Miker, 65. Martan). 

 

Foto Facebook / FC Vysočina Jihlava

Štítky Vysočina jihlava, Hradec Králové, druhá liga, prohra, FC Hradec Králové, FC Vysočina Jihlava, Jiří Klíma, Adam Vlkanova

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Série bez výhry pokračuje. Vysočina podlehla Hradci Králové a propadá se tabulkou | Fotbal | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.