Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

I počtvrté to vyšlo! Vysočina porazila Táborsko 2:1 a vede tabulku druhé ligy

Stoprocentní bilanci jihlavských fotbalistů platí i po čtvrtém zápase nové druholigové sezóny. Podobně jako v domácím zápase proti Pardubicím i proti Táborsku vyhráli o jediný gól, nyní 2:1. Po neúplném čtvrtém kole patří Vysočině první místo v tabulce.

Domácí vstoupili do zápasu lépe, jako první zahrozil Klíma, Toma ho ale vychytal. Skóre zápasu otevřeů v 21. minutě Stanislav Klobása, který na zadní tyči zužitkoval Fulnekův centr a hlavou usměrnil míč do sítě. Poté tvrdě pálil Urblík, táborský brankář vyrážel. Hosté vyrovnali z první vážnější akce. Ve 32. zakončil kombinaci Táborska prudkou ranou pod břevno Pilík - 1:1. Poločasové vedení mohl Vysočině zajistit Klíma, ale i tentokrát byl Toma úspěšnější.

Do vedení se Jihlava dostala v 50. minutě, když Urblík od rohového praporku bezchybně našel Petra Tlustého, který mířil přesně. Jihočeši výrazně přidali, ale dlouho se zastřelovali. Nejblíže ke srovnání byli po Pilíkově střele do břevna a Ndiayeho následné dorážce mimo. Na druhé straně mohl uklidnit domácí Zoubele. Poslední horké chvilky zažili jihlavští fanoušci v nastaveném čase, ale střílený centr naštěstí pouze proletěl kolem Vejmolovy tyče.   

FC Vysočina Jihlava - FC MAS Táborsko 2:1 (1:1)

Branky: 21. Klobása, 50. Tlustý – 37. P. Pilík.

Rozhodčí: Ginzel – Šimáček, Vodrážka. Diváci: 1483.

FC Vysočina Jihlava: Vejmola – Vaculík (C), Tlustý, Štěpánek, Schumacher – Levin (90. Vedral) – Fulnek, Urblík (73. Machuča), Zoubele – Klobása (51. Javůrek), Jiří Klíma. 

FC Vysočina Jihlava: Vejmola – Vaculík (C), Tlustý, Štěpánek, Schumacher – Levin (90. Vedral) – Fulnek, Urblík (73. Machuča), Zoubele – Klobása (51. Javůrek), Jiří Klíma. 

 

Foto Facebook / FC Vysočina Jihlava

Štítky Vysočina Jihlava, Táborsko, druhá liga, výhra, FC Vysočina Jihlava, okres Tábor, FK Pardubice, Jiří Klíma, Petr Tlustý, Stanislav Klobása, Fulnek, Javůrek, FC MAS Táborsko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

I počtvrté to vyšlo! Vysočina porazila Táborsko 2:1 a vede tabulku druhé ligy | Fotbal | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.