Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Vysočina vyhrála ve Znojmě 3:0 a vévodí druholigové tabulce

Vysočina Jihlava prožívá výtečný start do druholigové sezóny. I třetí zápas dokázala proměnit ve tříbodový zisk. Naposledy se tak stalo v pátek ve Znojmě, kde si Jihlavané dokráčeli pro vítězství 3:0.

Hosté byli od začátku aktivnější a neměli problém s tvorbou nebezpečných situací. V nich ale buď netrefili branku nebo je vychytal Buček ve znojemské svatyni. Poprvé se tak podařilo rozvlnit síť v 31. minutě Jiřímu Klímovi, jehož neomylně našel Vaculík. Ještě do přestávky se Vysočina radovala podruhé. Klíma tentokrát v roli asistenta prodloužil na Stanislava Klobásu, který neměl problém - 0:2.

Znojemští do druhého poločasu vyrukovali s aktivnějším pojetím, což ale hostům vyhovovalo, protože z brejků si dokázali prodrat do dalších nadějných příležitostí. Definitivní tříbodovou jistotu zařídil nadvakrát střílející Lukáš Zoubele v 78. minutě. Jihomoravané dohrávali v křeči, navíc přišli o vyloučeného Ambrozka. 

1. SC Znojmo - FC Vysočina Jihlava 0:3 (0:2)

Branky: 31. Klíma, 44. Klobása, 78. Zoubele.

Rozhodčí: Klíma – Petřík, Pochylý. Diváci: 928.

1. SC Znojmo: Buček – Malár, Dramé, Ambrozek, Helísek – Kučera, Šulc (46. St. Hillaire), Cihlář (C), Štrombach (46. Mudra) – Beganović (79. Hlůže), Teplý. 

FC Vysočina Jihlava: Vejmola – Štěpánek, Vaculík (C), Tlustý, Schumacher – Levin, Zoubele, Fulnek (80. F. Novotný), Urblík (60. Machuča) – Jiří Klíma (76. Javůrek), Klobása. 

 

Foto www.fcvysocina.cz

Štítky FC Vysočina Jihlava, 1. SC Znojmo, Jiří Klíma, Lukáš Zoubele, Stanislav Klobása

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vysočina vyhrála ve Znojmě 3:0 a vévodí druholigové tabulce | Fotbal | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.