Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Vysočina vyválčila druhou výhru v řadě, Pardubice doma porazila 1:0

I druhé druholigové kolo fotbalisté Vysočiny Jihlava výsledkově zvládli. Proti Pardubicím, které se loni drželi na špičce soutěže, nepředvedli fantastický výkon, ale díky brance Klobásy berou tři body. Po neúplném druhém kole jsou na čele FNL.

Začátek zápasu byl opatrný a hned první vážnější akce přinesla branku. V 15. minutě se k opakované střele dostal Stanislav Klobása a krásně trefil do horní rohu branky - 1:0. Poté se osmělily i Pardubice, měli nepříjemné závary po rohových kopech, další střelu ze střední vzdálosti vyrazil Vejmola. Blízko ke druhé brance byl poté Urblík, probil se přes obranu hostů, ale v poslední chvíli mu střelu zblokovali. Jihlava druhý gól dokázala dát, ale spolupráce Fulnek - Klíma měla jednu vadu - ofsajdové postavení.

Po druhý poločas byly Pardubice dominantnějším týmem na míči a hned po přestávce musel Vejmola vyškrábnout dalekonosnou ránu Klímy. Na konci asi nejhezčí akce v podání Vysočiny byl Zoubele, jeho pěkná táhlá střela ale letěla těsně mimo. Hosté chtěli vyrovnat, ale do vyložených pozic se nedostávali. Výjimkou byl Petráň, ze zajímavé šance ale přestřelil. Zpečetit výhru Jihlavy mohl v závěru Fulnek, šajtlí ale mířil vedle.

FC Vysočina Jihlava - FK Pardubice 1:0 (1:0)

Branky: 14. Klobása.

Rozhodčí: Jílek – Kotalík, Pečenka. Diváci: 1680.

FC Vysočina Jihlava: Vejmola – Vaculík (C), Tlustý, Štěpánek, Schumacher – Levin – Fulnek, Urblík (74. Machuča), Zoubele – Jiří Klíma (82. Javůrek), Klobása (85. Turyna). 

FK Pardubice: Knobloch – Prosek, Šejvl, Jakub Klíma, T. Čelůstka – Jeřábek (C) – Mužík, Tischler (61. Kovář), A. Fousek (84. Kašiar) – P. Černý (71. Sokol), Petráň. 

Foto www.fcvysocina.cz

Štítky FC Vysočina Jihlava, HC Dynamo Pardubice, Jiří Klíma, Stanislav Klobása, Fulnek, HC Dukla Jihlava, FK Pardubice, Jakub Klíma

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vysočina vyválčila druhou výhru v řadě, Pardubice doma porazila 1:0 | Fotbal | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.