Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Vysočina veze bod z Ďolíčku, s Bohemians remizovala 1:1. Od sestupu ji dělí tři body

Třetí remízu 1:1 za sebou si připisují fotbalisté Vysočiny Jihlava. V sobotním 25. kole HET ligy vybojovali bod na hřišti Bohemians Praha 1905, kterým tak pokazili stoprocentní jarní domácí bilanci. Tým z Vysočina zůstává na čtrnáctém místě, tři body nad hranou sestupu.

Bohemians byli po většinu prvního poločasu lepším týmem, ale střelecky se prosadit nedokázali. Nejprve zahrozil Hůlka, avšak branku Rakovana minul. Domácí se poté zlobili na rozhodčího, že neposoudil zákrok na Tetteha jako penaltový. Africký útočník se do šance tlačil i poté, jihlavský brankář jeho střelu zneškodnil. V závěru poločase mohlo udeřit na druhé straně, ale Nového ve vyložené šanci vychytal Fryšták.

Pražané vstoupili i do druhé půle aktivně a po hodině hry se radovali z prvního gólu zápasu. Hůlka našel Dominika Mašek, který z voleje poslal domácí do vedení. Stejný hráč mohl zvýšit z přímého kopu, Rakovan byl proti. A jako blesk z čistého nebe přišla v 79. minutě povedená střela jihlavského Kamsa Mary, jehož pumelice zamířila přesně do horního rohu Fryštákovy svatyně - 1:1. 

Bohemians Praha 1905 - FC Vysočina Jihlava 1:1 (0:0)

 

Branky: 60. Mašek (Hůlka) – 79. Mara.

Rozhodčí: Proske – Paták, Antoníček. Diváci: 4837.

Bohemians Praha 1905: Fryšták – M. Dostál, Hůlka, Šmíd, Kocić – Reiter, Jindřišek (C), Mašek (80. Nečas), M. Hašek, Bartek (82. Vaníček) – Tetteh (89. Kabajev). 

FC Vysočina Jihlava: Rakovan – P. Buchta, Vaculík (C) (72. Zoubele), Štěpánek, Schumacher – Levin (75. Urblík) – Nový, Mara, Dvořák, Keresteš (58. D. Ikaunieks) – Fulnek. 

 

Foto www.fcvysocina.cz

Štítky FC Vysočina Jihlava, Bohemians 1905, Ďolíček, Dominik Mašek, Fryšták

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vysočina veze bod z Ďolíčku, s Bohemians remizovala 1:1. Od sestupu ji dělí tři body | Fotbal | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.