Počasí dnes6 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Generálka před jarem vyšla. Fotbalisté Vysočiny porazili Vlašim 2:0

Zimní příprava fotbalistů Vysočina Jihlava se chýlí ke konci. V sobotu nastoupili k ligové generálce proti druholigové Vlašimi a výsledkově vyšla. Po dvou brankách Dvořáka zvítězila 2:0 a naladila se tak pozitivně před sobotním jarní premiérou proti Slavii Praha.

Domácí hráči si proti druholigovému soupeři od počátku vytvořili převahu a následně i šance. Nejprve Dvořák tečoval míč do tyče po spolupráci Vaculíka a Fulneka. Posledně jmenovaný to za chvíli zkoušel z dálky, ale podobně jako aktivní Dvořák nechal vyniknout brankáře Vlašimi. Gól si Jihlava připsala až v 31. minutě, kdy se do Fulnekova centru nůžkami opřel Dvořák - 1:0. V největší šanci hostí přestřelil po rohovém kopu Mareček.    

 

Za sedm minut druhé části zvýšila Vysočina své vedení na 2:0, když Vaculíkův centr od rohového praporku našel hlavu Dvořáka, jenž svůj pokus procedil mezi gólmana a obránce. Poté to zkoušeli Vlašimští, z voleje se hezky opřel po centru zleva Kadlec, který však branku minul, podobně jako spoluhráč Vodháněl. Na 3:0 mohl zvýšit Popović, ale vyloženou situaci vyřešil nepřesnou nahrávkou na Ikauniekse. Hodně blízko k brance bylo v závěru po standardce domácího Levina, ale je spoluhráči na míč těsně nedosáhli.

FC Vysočina Jihlava - Vlašim 2:0 (1:0)

Góly: 31. a 52. Dvořák. 

Rozhodčí: Mikyska – Hájek, Pfeiffer. Diváci: 150.

FC Vysočina: Rakovan – Vaculík (64. Novotný), Tlustý (64. Opluštil), Buchta, Schumacher – Fulnek, Levin, Urblík (46. Mara), Zoubele (57. Popović) – Dvořák (64. Klíma, 74. Daníček), Ikaunieks (64. Rabušic). 

Vlašim: Řehák – Piško, Vodháněl, Fotr, Marco, Štochl, Kadlec, Mareček, Skopec, Frýdek, Březina. Náhradníci: Cabadaj, Rut, Plachý, Paokai, Janda, Ivanko, Čtvrtečka.

Foto Dalibor Mašek | Zdroj FC Vysočina Jihlava

Štítky FC Vysočina Jihlava, Vlašim, HC Slavia Praha, fotbalista, HC Dukla Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Generálka před jarem vyšla. Fotbalisté Vysočiny porazili Vlašim 2:0 | Fotbal | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.