Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Ve druhém zápase soustředění vydřela Vysočina cennou remízu proti Dynamu Moskva

Hned den po výhře 2:1 proti rumunskému druholigovému Hermannstadtu nastoupili fotbalisté Vysočiny Jihlava k zápasu herní soustředění v Turecku. V sobotu poměřili síly se silným Dynamem Moskva a vyválčili hodnotnou remízu 1:1.

Slavné Dynamo bylo po většinu utkání aktivnějším celkem, ovšem do šancí se její hráči přes pozornou jihlavskou defenzívu příliš nedostávali. Největší šanci první půle měl ve 21. minutě Lucenko, který dostal křižný pas na levou stranu a ocitl se sám před brankářem, Rakovan však v souboji uspěl a vyrazil na rohový kop. Chvíli poté s dorážkou střely neuspěl Sow.

Velkou šanci v 51. minutě, kdy jeden z jihlavských střelců pohotově střílel z hranice malého vápna, skvěle vyrazil gólman Leščuk na roh. Na druhé straně v 72. minutě promarnil velkou šanci Grulev, který svůj únik na Rakovana zakončil nad břevno. Moskevští se odměny za svoji aktivitu dočkali v 80. minutě, kdy se trefil Markov. Za český tým odpověděl v 89. minutě Ikaunieks, který dorazil Daníčkovu střelu do tyče. V samotném závěru mohlo Dynamo strhnout vítězství na svoji stranu, neboť sudí nařídil pokutový kop. K němu se postavil zkušený záložník Temnikov a neproměnil.

Dynamo Moskva - FC Vysočina Jihlava 1:1 (0:0)

Góly: 80. Markov – 89. Ikaunieks.

Dynamo Moskva: Leščuk – Šunin, Rauš, Šunič, Cholmen, Morozov, Callagov, Sow, Černych, Tašajev, Obolskij, Lucenko. Střídali: Kozlov, Rykov, Markova, Sosnin, Grulev, Tetteh, Kuzmin, Kalugin, Temnikov, Katrich.

FC Vysočina: Rakovan – Nový, Buchta, Opluštil (83. Tlustý), Schumacher – Fulnek (75. Daníček), Levin, Mara (46. Nerad), Popović (65. Novotný) – Dvořák, Ikaunieks.

Foto www.fcvysocina.cz

Štítky FK Dynamo Moskva, FC Vysočina Jihlava, Turecko, SK Dynamo České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ve druhém zápase soustředění vydřela Vysočina cennou remízu proti Dynamu Moskva | Fotbal | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.