Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Do FC Vysočina přestupuje ruský středopolař Vladislav Levin z Mladé Boleslavi

Na trase Mladá Boleslav – Jihlava došlo k zajímavému přestupu. V FC Vysočina podepsal dlouhodobý kontrakt dvaadvacetiletý ruský defenzivní středopolař Vladislav Levin, který se tak v jednom týmu znovu sejde s exboleslavským koučem Martinem Svědíkem.

„Jsme rádi, že se nám podařilo přivést hráče na zkvalitnění středu pole, který nás na podzim trápil, přičemž Vladislav by měl být okamžitou posilou a zároveň má velký potenciál do budoucna. Velkou zásluhu na jeho příchodu má agentura Sport Invest, se kterou je radost spolupracovat. Trenér hráče dobře zná, tudíž věříme, že z něj dokáže dostat maximum,“ okomentoval Levinovo angažování ředitel klubu Jan Staněk.

Dvaadvacetiletý Vladislav Levin je absolvent mládežnické akademie Dynama Moskva. V dresu tohoto předního ruského celku nastoupil do šesti ligových a pohárových utkání, s čímž nebyl spokojen a proto v lednu loňského roku zvolil přestup do Mladé Boleslavi. V městě automobilů na jaře 2017 nastoupil do osmi utkání (z toho sedmkrát v základu) a vstřelil jednu branku. Během podzimu bylo jeho vytížení v konkurenci Matějovského, Rady, Takácse či Hubínka menší, když nasbíral pouze 198 ligových či pohárových minut v pěti utkáních.

Další příchod do jihlavského prvoligového týmu spolu s nutností početný kádr zredukovat vedl k přeřazení čtveřice mladých fotbalistů. Do staršího dorostu se vrátil levý obránce Martin Řezáč a do přípravy juniorky byli zařazeni slovenský střední záložník Martin Svatík, dorostenecký krajní záložník Radek Matulka a též testovaný čínský křídelník Zhou Ming Hao.

Foto www.fcdynamo.ru | Zdroj FC Vysočina Jihlava

Štítky Vladislav Lyovin, Mladá Boleslav, FC Vysočina Jihlava, Jihlava, SPORT INVEST International, a.s., OHK Dynamo Moskva, Ivan Bohdan Staněk, Zhou Ming, Martin Řezáč

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Do FC Vysočina přestupuje ruský středopolař Vladislav Levin z Mladé Boleslavi | Fotbal | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.